Temel kural dolara yüzde kaç faiz verirsen o kadar buyursun. Dolar faizi Türkiye için yüzde 5. Ver yüzde 10 dolar faizi yatırımcılar sana jest yapsın yüzde 11 büyü.
Temel kural dolara yüzde kaç faiz verirsen o kadar buyursun. Dolar faizi Türkiye için yüzde 5. Ver yüzde 10 dolar faizi yatırımcılar sana jest yapsın yüzde 11 büyü.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Büyüme + işşizlik + enflasyon...hepsi birden nasıl artıyor benim mantığım almadı...alan varsa yorumlasın lütfen.
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
Ardından o veriler de de düşüş gerçekleşecektir..
Özellikle işsizlik de..
O verilerle borsayı bi daha alırlar doları bi daha satarlar..
3.50 nin altına inecek gibi gözüküyor..
Almıyorlar..Bu kadar..İstediğiniz kadar veri hikaye diyin tüik yalan konuşuyor diyin batıyoruz diyin katar işi ciddi diyin..
Al-mı-yor-lar..
Darbe oldu 3.09 dan 2.92 ye basıldı dolar..
Almıyorlar ise iç güdüler ile!!!! alıp da beklemenin bir manası yok..(bence)
Hele hareket bi başlarsa ucundan tutarız.
yeni dünya düzeninde büyüme artık ek iş/istihdam yaratmayabiliyor, hollanda da bile bizim kgf hormonuyla beslenmiş kalitesiz kamu kaynaklı büyümeye nazaran çok daha kaliteli bir büyüme gözlemlenmesine rağmen, aşırı verimlilik artışından dolayı işsizlik artmaya başlamış.
1. denklem: büyüme ve işsizlik artık sıkı bağıntılı değil.
2. denklem: 1. denklemi gören politikacılar varlıklarını sürdürebilmek için (yeniden seçilebilmek için) kredi musluklarını üretim ve
işgücü çıktısı ile orantısız bir şekilde açıyorlar. Yani insanları daha da borçlandırarak bu döngüyü bir nevi afyon vererek acısızlaştırıyorlar.
bu da enflasyon yaratıyor. Yani düşük istihdama rağmen yüksek borçluluk ile talep körükleniyor.
Sonuç:
gelişmekte olan ülkelerde: yüksek ve çoğunlukla kalitesiz büyüme + işsizlik + enflasyon + yüksek borçluluk
gelişmiş ülkelerde : düşük büyüme + işsizlik + düşük enflasyon + yüksek borçluluk
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sepet kaya gibi sağlam supdemde, üstüne eurtry destek üstünde ancak usdtry de 3,5200 kırıp aşağı hareket fake mi atıyorlar 16,00 barında ortaya çıkacak şimdilik hem endeksde hemde usdtry de at koşturuyorlar veriyle.
Ancak eurtry ve sepet kur sağlam ikiside sağlam destekde ihlal yok hala.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
FX çıktığından beri klasik TA daki tobo obo ve bir çok diğer formasyonlarda deformasyonlar meydana geldi. Bearish veya bullish QM ler obo tobo deformasyonları değil aslında. Bunlar fiyat sıkışma alanları. Devam yada dönüş formasyonları olarak kullanırlar. Bir çok yerde her yukarı üçgen yapana obo demek bu işin şarklı/taşralı yaklaşımından başka bir şey değil aslında. Şeytan ayrıntıda gizlidir. ve Tüm evreni ilmik ilmik ören zaman grafiklerdede mükemmel geometrik şekiller oluşturmaktadır.
1H ta baktığında bu bir QM değildir. 4h ta aşağıdaki kareler bozmaktadır.
https://tr.tradingview.com/x/MX66GO8a/
Ancak alt zaman monadları üst zamanı destekleyecek şekilde dizilim gösterdiği için D1 e baktığımızda qm hayalinin olgunlaştığını görürüz. ve mavi subdeme erişmesi ve aynı zamanda senin bobin dediğin red sanırım bu ismi koymuştu, benim üçlü fake dediğim sıkışma alanının desteğinden alacağı teyitle QM gerçek hale gelebilir...
https://tr.tradingview.com/x/pl8BGP2T/
PA halen gelişmekte olan bir sistem. Teknik analiz doğadaki av/avcı ilişkisi gibi. Av her mantık silsilesini/tuzağı öğrendiğinde avcı yeni kurallar koyuyor. Kendimin zamanım oldukça isim verip istatistik yaptığım bir çok formasyon/dizilim var. Aynı görünümlere başkaları başka isimler verip kurallarını farklı istatistiklerle farklı olduğunu savunabiliyorlar. Araştırmaya çok açık bir mecra kısacası...
Cesaretini ve paylaşma isteğini kaybetmemen dileğiyle
sevgi saygılarımla
Barların bobin yaparak supdem çıkarmasını Red demişti doğrudur üstadım.
Sen nerdeydin be reis, uzun zamandır düzgün bir PA cı görmemiştim hatta PA cı göremedim uzun zamandır millete PA nedir diye anlatmaktan canım çıktı.
En son forexforumda bir kaç arkadaş vardı, red in eski öğrencileri ama onlarda kayboldu gitti.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Magician bu işte çok ilerleyen ama işin psikolojisini de iyi özümsemiş bir kardeşimizdi.Maili vardı sonra kayboldu.
Evrenin dili matematiktir, hep söylerim.
Ve bu işte de kusursuz bir matematik işler. PA bu sistemin küçük ölçekli bölümünde çalışan kurallar silsilesi. EW bir üst boyutta. Alt boyutlarda çalışırken ihtimaller çok artıyor başarısız kalıyor.
Ben hep yanı başınızdaydım. Ve halen fizikte 4 kuvveti birleştirecek formülü arayanlar gibi kullandığım yöntemlerden neden birden fazlasının aynı yerlere işaret ettiğini arayıp kendimi eyliyorum
Not: Başlığı işgal ettiğim için kusura bakmayın
Son düzenleme : asgaridr; 12-06-2017 saat: 15:23. Sebep: hayıflanma
Yer İmleri