Sayfa 724/1002 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Videonun calinti oldugunu nerden cikardiniz ki? Koyan bunu ben yaptim mi demis? Orjinalini alip Turkce eklemis gulelim diye. Ben 10 senedir Turkce montajlisini goruyorum zaten. Ruscasini da Arapcasini da.

Orda anlatilmak isteneni buraya cekmek gercekten ilginc.

2. 52 izlenmeli felsefe kanalında gördük, güldük işte..
    +1 de benden geldi, saygılar.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar; Hisse alım satımı ile ilgili aracı kurumu ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı? Osmanlı menkul de emirlerim gerçekleşmiyor aracı kurumum Genel kaynaklı sorun olduğunu söylüyor 45 dakikadır işlemlerim sisteme kayıt ediliyor ama gerçekleşmiyor
    eğer sisteme kaydetmişse ve yazdığınız fiyatı görmüşse gerçekleşmiştir.benim başıma daha önce 3 kurumdada geldi
    bir halt olacağı yok.

Gulelim diye koydum sn. Zaf. Kanalinin da koyanin da onemi yok. Hatirlamiyorum, bakmadim bile.

Daha once streamable'da vardi. Bulamadim. Youtube'da bakayim dedim, orjinali var ama Turkcesi yoktu, zar zor buldum bunu zaten. Bence komik, ve oldukca da dogru aslinda. MinusIQ bir klasi/ktir!

5.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    katılmıyorum..

devlet her alanda vatandaşını korumak zorundadır.. aşısız olanlara yeterli ve güçlü yaptırımlar yapılmadı/ özellik oy korkusu ile..

bir tane hasta insanın bir topluluğa girip kaç kişiye hastalık bulaştırabileceği konusunu bir araştımak gerekir.
    boşuna artmıyor ölümler ve günlkü hasta sayıları..o da sağlık bakanlığı rakamları ile ..ne kadar güvenilebilir bilemem
    Covitten önce ölüm yokmuydu.
    Diger hastaliklara ne oldu.

Rusya'nın 5 yıllık cds'leri dünkü kapanışa göre 8 baz puan düşüşle 243 baz puana geriledi - ıhs markıt
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Covitten önce ölüm yokmuydu.
    Diger hastaliklara ne oldu.
    burada kastedilen ölümler COVİD den ölenlerdir.sağlık bakanlığı her gün yayınlıyor..diğer ölümler içinde sanırım istatistikleri vardır.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar; Hisse alım satımı ile ilgili aracı kurumu ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı? Osmanlı menkul de emirlerim gerçekleşmiyor aracı kurumum Genel kaynaklı sorun olduğunu söylüyor 45 dakikadır işlemlerim sisteme kayıt ediliyor ama gerçekleşmiyor
    10 küsüur senedir tacirler le çalışıyorum.. şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım..

Sayfa 724/1002 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •