Sayfa 725/774 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Kadı'yı satın aldığın gün adalet ölür, adaleti öldürdüğün gün devlet de ölür.

-Fatih Sultan Mehmet

5. Hayır çıkmadığı için üzülmeyin arkadaşlar, bilakis cesaretlenin.
    2019 daki seçimde begenmediniz bu iktidarı demokratik bir şekilde gönderebilirsiniz. Bu sonuçlar iyi bir muhalefet ile bunun mümkün olduğunu ortaya koyuyor.
    Biz de keyfimizden desteklemiyoruz Tayyip i. Diğerleri daha beter eder diye destekliyoruz. Halkın teveccuhunu kazanabilecek adam çıksın, milleti kucaklasin, projeler koysun milletin önüne.
    Bu adam da iktidara çivi Çakmadi herhalde.
    Ama yok hileciler, yok hırsızlar diye hakarete devam edilirse pek bir sey değişmez.
    Hepimiz aynı gemideyiz sonuçta.

mülk Allah'a aittir

6. "Mühürsüz oyları geçerekli sayarak kendi kanununu çiğneyen ve bunu normal kabul eden YSK Başkanı Sadi Güvenin eşi Melih Gökçekin danışmanı çıktı."

Bu da mı gol değil...

Bu da mı sahtekarlık değil...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Ben utanırım..

Sehven bir hata yapsam dahi utanırım..

Geçenlerde forumun bir yerinde "hisse.net 27 yıldan fazladır burada" yazdım.. Bir gün sonra yazıyı gördüğümde utandım.. 17 yıl yazacağıma sehven 27 yıl yazmışım diye utandım...

"Aldatıldım" desem örtbas edebilir miyim bu hatamı diye düşündüm.. Sonra da bunu düşündüğüm için utandım...

Utanmak lazım..

Alıntı Originally Posted by erkam Yazıyı Oku
    Hayır çıkmadığı için üzülmeyin arkadaşlar, bilakis cesaretlenin.
    2019 daki seçimde begenmediniz bu iktidarı demokratik bir şekilde gönderebilirsiniz. Bu sonuçlar iyi bir muhalefet ile bunun mümkün olduğunu ortaya koyuyor.
    Biz de keyfimizden desteklemiyoruz Tayyip i. Diğerleri daha beter eder diye destekliyoruz. Halkın teveccuhunu kazanabilecek adam çıksın, milleti kucaklasin, projeler koysun milletin önüne.
    Bu adam da iktidara çivi Çakmadi herhalde.
    Ama yok hileciler, yok hırsızlar diye hakarete devam edilirse pek bir sey değişmez.
    Hepimiz aynı gemideyiz sonuçta.

mülk Allah'a aittir
    Zaten oyları çalmasalar, hile yapmasalar çok şey değişecek. Gerçekleri söylemek ne zamandır HAKARET oldu açıklar mısın bunu? Sizin ağzınızda Tayyip türküsü, bizim ağzımızda Vatan türküsü...öyle aynı gemideyiz diyerek olmuyor. Elin Suriyelisi ne zamandır bu ülkede söz sahibi, ne zamandır bu ülkeye canını kanını vermiş de oy kullanıyor bunu da bir açıklasana o gösterdiğin sağduyun(!) ile.
    Kriz gelecek diyorsun, niye geliyor kriz? Hani başarılı idi senin tabirin ile bu "herkesi kucaklayan adam".
    Geçiniz bunları geçiniz. Etrafta yüzlerce video çekilmiş dolaşıyor hileye hurdaya ilişkin, etrafta yüzlerce açıklama dolaşıyor, etrafta YSK nın ipe sapa gelmez hukuksuz açıklaması dolaşıyor sen de kalkmış burada "hırsızlık, hakaret..." diye popülizm yapıyorsun.
    AYIPTIR BE..!
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Sayfa 725/774 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •