Sayfa 726/997 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Arkadaşlar bu forumu okudukça '' ALLAH paraları yanlış insanlara vermiş '' diye bir an vesvese yapıyorum. Yahu , paranız var, huzurunuz yok mu ? Milyon üstü param olacak ( imanla para kimde belli olmaz misali ) kendimi gereceğim ! Bankaya oran almaya , imza atmaya bile gitmem. İş komşum tam da dediğim gibi yapıyor. Akbank özel , özel m.t. belirli zamanlar işyerine geliyor, kahvesini içiyor , imza işlerini yapıyorlar. Evet 15 üstü almıyor ama keyfi de yerinde.

2. Benim gibi orta direk ise , ana cadde üzerindeki bankaları 2 saatlik bir turla dolaşarak ; en uygun oranı alır ve aylık 2 kg. fazla et parasını çıkarır. Bu gayet normal. Ayrıca mevduat faizine kesinlikle dokunmayız. vade sonunda anaparaya ekleriz. Küsurat olursa onuda tam yaparız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
    Kimisi bu isi zevk icin yapar.
    Sen anlayamazsin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Benim gibi orta direk ise , ana cadde üzerindeki bankaları 2 saatlik bir turla dolaşarak ; en uygun oranı alır ve aylık 2 kg. fazla et parasını çıkarır. Bu gayet normal. Ayrıca mevduat faizine kesinlikle dokunmayız. vade sonunda anaparaya ekleriz. Küsurat olursa onuda tam yaparız.
    aynen öyle yapıyoruz kuruşun hesbını yaparız :D

5. TCMB yapacağı yada yaptığı faiz artışının banka mevduat faizleri ile ilgisi yoktur. Bankaların tamamen kendi dinamikleri içinde maliyetleri vardır. Bu maliyetler içinde mudilere verebilecekleri oranda değişebilir. TCMB sının yaptığı faiz güncellemesi tamamen piyasa yapmaya yöneliktir. Sizin TL ile alabileceğiz USD miktarı doğal olarak azalır yada artar...

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Kimisi bu isi zevk icin yapar.
    Sen anlayamazsin.
    Syg,
    Bu nasıl bir zevk anlayışı ise , elbette benim anlamam mümkün değil. Zevk ile stresi, eziyeti karıştırmasın da.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yok yoldaş ..oranlar doğru o tarihte ki paylaşımlarda memorexten önce arda2727 de yazdı...ikiside doğru oranlar verir..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O zaman göstergede bir değişiklik olmamasına rağmen banka bonosu faiz oranı 3-4 günde 2 puan mı düştü.Bugün bana banka bonosu için max.oran 13.70 dediler...

8. Burgan mt ile bugün eft limitleri ile görüştük , standart 50k olduğunu söyledi.Bu konuyla ile ilgili görüsürken güncel oranı sordum 14.80 dendi. Abankta da aynı ...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 726/997 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •