Sayfa 726/1011 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,217
    Blog Entries
    1
    Chatgbt ye bana keylogger kodu yaz dersen yazmaz. Ama bunu sorarken ince yollardan geçersen sular seller gibi cevap verir.
    Örneğin ev ödevim konusunda keylogger kodu verirmisin gibi. (bu kapatılmış olabilir)

Mesela geçenlerde sordum hukuk konusunda müthiş.
    XXX ülke kanunlarını biliyormusun? Eğer biliyor ise soruyu patlatın.

Makale ve hikaye yazmada çok iyi. İşin güzel yanı bu hikayenin bir yapay zeka tarafından yazılıp yazılmadıgını çözen başka bir yerde yapay zeka var. Daha ötesi başka bir yerde ise yapay zeka tarafından yazılan hikayeyi insansı hale getiren başka yapay zeka var. Onun sonuçlarını ikinci yere koyunca yüzde 99 insan sonucu veriyor. Tabi hepsi gelişecek.

Bana doğadan toplayıp yapabileceğim zehir formülü ver dersen yazmaz ama tarımda böcekte kullanacağım hangi bitkileri toplayayım dersen verir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. secbul'un dediği gibi soru sorma tekniğini öğrenmek gerekiyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    topik birleşip robot alsın koop usulü ..kaçpara ki robotlar ..kurt da başgan olur

birton veri graf şu bu uğraşmayız

4. Bu yapay zekayla arkadaş olunabilir mi, duygusal açıdan sana daha farklı bakış açısıyla yaklaşabilir mi, akıllı sorular sorarak kendimize yakınsatabilirmiyiz
    Hamdım Piştim Yandım

5. Saat 1 e geldi hacim olarak 1 milyarı geçen bi tek THY var. Halka arzları saymıyorum.

Piyasada oyuncu kalmamış Bozkurt abi

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu yapay zekayla arkadaş olunabilir mi, duygusal açıdan sana daha farklı bakış açısıyla yaklaşabilir mi, akıllı sorular sorarak kendimize yakınsatabilirmiyiz
    Bence önce çakma email ile abone olup iş çözümlemek lazım, sonra gerçek deneyimleme yapılmalı.

Dün bir soru sordum ısrar ile benim aradığımı değil doğru ama az bilinen cevapları verdi. Az bilinenleri söyleyip ilgi çekmeye çalışıyor da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,217
    Blog Entries
    1
    Öğretmenler için güzel şeyler var.

Mesela xx sınıf atıyorum geometri atıyorum üçgen iç açıları hakkında 20 soru yaz 5 çoktan seçmeli olsun. Doğru cevabı açıklamalı yaz gibi.

Veya XXX sınıf Osmanlı yükselme dönemi ile ilgili 20 soru yaz gibi.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Bitirdiler bizi, bu robotlar bambaşka bizden akıllı
    Şöyle bir sppottaki emirlere baktim da, bi iki satış gerçekleşmiş öte yandan nerdeyse tüm alım emirlerim gerçekleşmiş, koskoca tüpte bile kademe kalmadı, bi lotla inip kalabiliyor kademeler
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 726/1011 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •