Sayfa 727/1001 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. saka maka 2024 te emeklilere zam yok gibi

yani 7500 TL ye devam edecekler

Afrika seviyesinden daha asagi bir seviye varmi acaba? Yoksa da bizim icin uretirler ecnebiler

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    saka maka 2024 te emeklilere zam yok gibi

Afrika seviyesinden daha asagi bir seviye varmi acaba? Yoksa da bizim icin uretirler ecnebiler
    Nasss ile idare et.!!!
    500 yıl önce cennettesin.!!!
    Orada vergi yok Muş.!!!!
    Huriler seni bekliyor.!!!
    Ne şanslı arkadaşsın.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

adamlar dolarları yakmaya devam ediyorlar
    euro altın sterlin frak %1 yukarıda ama dolar neredeyse eksiye dönecek
    tam bir işbilmezlik
    yazık hanımda aynı çıktı
    bir halt olacağı yok.

4. Sigara almak için üç harfli markete gittim yaşlı teyze dondurma almış 20 TL yi duyunca niye bu kadar pahalı deyip bıraktım. Muhtemelen içinden hain kılıçtan enflasyonu patlattı demiştim. Bı tecik dondurma pahalı geliyor yiyemiyor. Üstelik emekli maaşı ile iki kişi bunu alamıyorsa diğerleri açlıktan ölecekler. Biz iki kişi kaldık evde biraz stok var neredeyse masraf yok gibi ekmeği belediye alıyoruz ucuz, ufak tefek pazar ve faturalar masraf. Zaten yaşlı iki kişi emekli ise. Kira yoksa zaten tane ile gramla yitip santim ile Mıçıyorlar masraf olmaz ki. Bolluk var sanırlar.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adamlar dolarları yakmaya devam ediyorlar
    euro altın sterlin frak %1 yukarıda ama dolar neredeyse eksiye dönecek
    tam bir işbilmezlik
    yazık hanımda aynı çıktı
    biri 0,2 biri 1 sözde serbest bıraktık dedi mehmet bey dxy yi mi serbest bırakamadık naptık

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    saka maka 2024 te emeklilere zam yok gibi

Nasıl yok 4 ayda %30 garanti zaten min.5 daha gelir %35 %50 ye tamamladım der tüm meydanlarda halaylar baslar

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sigara almak için üç harfli markete gittim yaşlı teyze dondurma almış 20 TL yi duyunca niye bu kadar pahalı deyip bıraktım. Muhtemelen içinden hain kılıçtan enflasyonu patlattı demiştim. Bı tecik dondurma pahalı geliyor yiyemiyor. Üstelik emekli maaşı ile iki kişi bunu alamıyorsa diğerleri açlıktan ölecekler. Biz iki kişi kaldık evde biraz stok var neredeyse masraf yok gibi ekmeği belediye alıyoruz ucuz, ufak tefek pazar ve faturalar masraf. Zaten yaşlı iki kişi emekli ise. Kira yoksa zaten tane ile gramla yitip santim ile Mıçıyorlar masraf olmaz ki. Bolluk var sanırlar.
    Sade suya bulgur pilavını buzluğa koysun, donunca dondurma gibi olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nasıl yok 4 ayda %30 garanti zaten min.5 daha gelir %40 %50 ye tamamladım der tüm meydanlarda halaylar baslar
    Emekli maaşı 5 bin gayme olanlar varmış, 5.000 × % 50 = 3'ün + 1'ri.

Haaa... Bu sefer seçimden dolayı zam verirler, emme haziran ayında köküne zam yaptık zaten deyip, yine 3'ün 1'ni verirler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 727/1001 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •