Sayfa 728/1027 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Anketlerde bir alicengiz yoksa rte 45 ile 50 arasında ilk turda.
    Meclis çoğunluğunu kaybediyor hdp Meclise kesin giriyor gözüküyor.
    İş 2. tura kalıyor rte büyük ihtimal ile yine alıyor ama aması var işte.
    Yönetim bundan sonra topal ördek. Dünyada ve içerde ekonomik kriz varken hemde.

Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    USDTRY Teknik Analizi (Şeker Yatırım)

USDTRY:

TCMB'nin sıkılaştırıcı adımları sonrasında gerileyerek geçtiğimiz hafta 4.46'lı seviyelere kadar düşen kur, kademeli
    olarak yükselerek 4.76 seviyesine kadar tırmanmıştı. Fed ile Dolar endeksinin yükselmesi ve yurtiçi piyasaların
    tatil olması sonrası paritede çok fazla hacimin olmaması bu tırmanışta etkili olmuştu. Yeni haftanın ilk işlem
    gününde kazançlarının bir kısmını geri veren kurun 4.70 aşağısına sarkması halinde 4.65 ve 4.60 destekleri takip
    edilebilir. Kurun 4.70 üzerindeki fiyatlamalarında 4.76-4.82 bandı ve 4.92 direnci önemini korumaktadır.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    Ya işte ben bu laflara acaip kıl oluyorum arkadaşlar analize bak.4.70 aşağı sarkarsa 4.65 4.60 destekleri takip edilebilir.4.70 üstü 4.76 4.72 ya gidebilir ,4.92 önemini koruyor falan..Bu ne arkadaş analiz dediğin ben yükseliş bekliyorum veya düşüş bekliyorum demeli.Şurdaki yorumcuların hemen hemen hepsi bu analistleri 5 kez cebinden çıkarır.Hem doğru yanlış analiz yapıyor burdaki insanlar hem de o analizin arkasında da taş gibi durup ya alıyorlar ya satıyorlar.Bu şeker yatırımın falan analizi bence çöp değerinde.Bu forumda yazan arkadaşların verdiği bilgilere on kat fazla değer veriyorum ben.

Diyelim ki seçim oldu ve bir şekil abbas ve ekibi yine çoğunluğu ele geçirdi Dolar tutan sizler bankalardaki Dolarınızı bozup Tl ye geçermisiniz yada ne bileyim banka dışında kendinizce sağlama aldığınız Dolarlarınızı abbas ekibine yandaş betoncu tayfasını beslemeye devam etsin diye verirmisiniz ?

4. elliotçularda bu dalgalardan sıkılmıyorlar, oldum olası ısınamamışımdır
    tuturamayınca ihlal oluyor, zaten iki ihtimalli bir öngörüde bu kadar sıkınmak niye..?

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya işte ben bu laflara acaip kıl oluyorum arkadaşlar analize bak.4.70 aşağı sarkarsa 4.65 4.60 destekleri takip edilebilir.4.70 üstü 4.76 4.72 ya gidebilir ,4.92 önemini koruyor falan..Bu ne arkadaş analiz dediğin ben yükseliş bekliyorum veya düşüş bekliyorum demeli.Şurdaki yorumcuların hemen hemen hepsi bu analistleri 5 kez cebinden çıkarır.Hem doğru yanlış analiz yapıyor burdaki insanlar hem de o analizin arkasında da taş gibi durup ya alıyorlar ya satıyorlar.Bu şeker yatırımın falan analizi bence çöp değerinde.Bu forumda yazan arkadaşların verdiği bilgilere on kat fazla değer veriyorum ben.
    Şimdiye kadar ne dedikte Dolarda tutturamadık hemde öyle teknikçilerinki gibi ne olursa olsun hep biz bildik havasında değil.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    yanılma şansı düşük oluyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Diyelim ki seçim oldu ve bir şekil abbas ve ekibi yine çoğunluğu ele geçirdi Dolar tutan sizler bankalardaki Dolarınızı bozup Tl ye geçermisiniz yada ne bileyim banka dışında kendinizce sağlama aldığınız Dolarlarınızı abbas ekibine yandaş betoncu tayfasını beslemeye devam etsin diye verirmisiniz ?
    Şaka mı sn umutabi ben hemen faizdeki paramı altına çeviririm.Londradan rüzgarın yönü belli edildi.Ha reis çıkar londradaki konuşmasının tam tersi bir konuşma yaparsa o zaman bir ihtimal olay değişebilir.

8. 3 ay once yilsonu tahmini en fazla soyleyen 4.40 diyordu.durum ortada

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 728/1027 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •