Sayfa 728/1001 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Nüvüs bak haberde ne yazıyor:
    Bist e ve hisse fonlara olumlu yansir herhalde degil mi ?

2. İyi haftalar,
    Sadece internet bilgi akışına dayanarak konuşuyorum borsa biraz daha gider diyorlar. Altın biraz yükselir diyen kadar biraz düşer (ters köşe yapar) diyen de var.
    Ülkece çok zor günlere girdik battık diyen de var, benzeri ülkelerden pozitif ayrisacagimizi söyleyen de var. Kısaca belirsizlik diz boyu gibi. Belli olan tek şey kimse vadeli mevduata sıcak bakmıyor.
    Saygılar

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bist e ve hisse fonlara olumlu yansir herhalde degil mi ?
    Açığa satış endeksi düşürücü bir şey...
    Oradan hesap etmek lazım.
    Son iki aydır her şey saçma sapan gidiyor.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam , orada şöyle bir sıkıntı var. Hemen hemen tüm altın dayanaklı fonlar, birebir altın getirisini getirmiş. Diğerlerinden ayrışan biraz aktif yönetilen, altın getirisini bir miktar geçebilen bir fon olsa, hiç düşünmezdim.
    Ama altın yatırımı yapacağımda fiziki altın, ya da viopta altın kontratı yapmak çok daha cazip geliyor fondan.

Saygılar.
    Sağol üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5. Ake fonu vardı bugün satış verdim.
    Eurobondu direkt kendim alacağım.Hiç değilse pasif gelir yaratmış olurum.
    Ayrıca hisse fonları arasında MAC göz dolduruyor.
    EIB, SUA ve GMA biraz daha ekledim.
    Biraz da LORD ekledim.
    Saygılar.

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    İyi haftalar,
    Sadece internet bilgi akışına dayanarak konuşuyorum borsa biraz daha gider diyorlar. Altın biraz yükselir diyen kadar biraz düşer (ters köşe yapar) diyen de var.
    Ülkece çok zor günlere girdik battık diyen de var, benzeri ülkelerden pozitif ayrisacagimizi söyleyen de var. Kısaca belirsizlik diz boyu gibi. Belli olan tek şey kimse vadeli mevduata sıcak bakmıyor.
    Saygılar
    sepet yapmaktan baska çare yok ,abd borsa ların durumu yakından takip edilmeli

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Ake fonu vardı bugün satış verdim.
    Eurobondu direkt kendim alacağım.Hiç değilse pasif gelir yaratmış olurum.
    Ayrıca hisse fonları arasında MAC göz dolduruyor.
    EIB, SUA ve GMA biraz daha ekledim.
    Biraz da LORD ekledim.
    Saygılar.
    Selamlar,
    Eurobondu direkt bankadan mi alıyorsunuz? Internet bankacilginda bulamadim

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam , orada şöyle bir sıkıntı var. Hemen hemen tüm altın dayanaklı fonlar, birebir altın getirisini getirmiş. Diğerlerinden ayrışan biraz aktif yönetilen, altın getirisini bir miktar geçebilen bir fon olsa, hiç düşünmezdim.
    Ama altın yatırımı yapacağımda fiziki altın, ya da viopta altın kontratı yapmak çok daha cazip geliyor fondan.

Saygılar.
    altını alırken % 1 öpüyorlar vergiden...onu hesap ettiniz mi ? fon tek fiyattan al tek fiyattan sat...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 728/1001 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •