Günaydin arkadaşlar
Güzel bir gün olsun..
USD 8.80 falan..
Ortada merkez BAnkası kalmadığına göre, normal..
Ben havuza büyük fıskiye takmanın peşindeyim bu yüzden doğru fıskiyenin siparişini vermeyi bekliyorum.
Ufak tefek fıskiyeleri gün içi yapıyoruz malum tahtalarda ,
Sen havuzları yanlış seçiyorsun gidiyorsun vak vak ka fıskiye takmaya çalışıyorsun , oraya gelen su fıskiye yapmaz.
Fıskiye takıcağın tahtaları yazdık kaç kere sıkıntın her işin bir tekniği vardır , tekniği doğru uygulamadığın için taktığın fıskiyelerde sorun yaşıyorsun bunu yonca da çok gördük .
Treda ediceksen piyasayı teknik bilmek gerek , ama o teknik 2 çizgi 2 indikatörle olmaz bu piyasada.Baştan sona disiplin olacak yeri geldiğinde stoplos olmayı biliceksin.Bak sana bir örnek vereyim elimde sasa var 2017 den beri son verilen bedelsizle maliyet 4.20 elimde hatırı sayılır mal var , şimdi istedikleri kadar tahtayı sıkıştırsınlar ve şuan onu yapıyorlar , bedelsizden önce kuşta 70-80 olacak diye yazanları dinleyip atlayanları ameliyat ediyorlar doğru zaman da aldığın her tahtada batmazsınbu yüzden dün sana dediğim gibi benim oyun anlayışım ve stratejim farklıdır 2017 den beri oyunum badem spor üzerine kurulu ,
bunlarda benim sana sabah raporum olsun.![]()
şey yine dellendi sabah sabah...biraz daha fakirleştik hamdolsun![]()
dolar dün geçe seansi kapanışına doğru
8,50 altına indi
bizim vadeli de 1505 lerde başladığı geçe seansini
1512 se kapadı
şimdi enteresan şekilde
dolar yukarda başladı
bu dolarla bakalım nasıl başlayacağız
Yer İmleri