Sayfa 729/1000 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: şu anda resesyon öngörmüyoruz, bu yılın ilk bölümü yeniden dengelenmenin devamı, ikinci bölümü toparlanma olacak-habertürk

albayrak: Yep hedeflerine sadığız, büyümede 2018 4. çeyrek ve 2019 1. çeyrek biraz daha zayıf olabilir. Bundan sonra daha güçlü bir toparlanma olacağı görülüyor-habertürk

albayrak: Bir süredir ekonomik ve finansal koşulların normalleştiğini görüyoruz ve bu ocak'ta daha da hızlandı-habertürk
    Oley beee işte bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Albayrak: Tek endişem, olası bir küresel durgunluk, küresel ticaretin daralması gibi, dış konjonktürel zorluklar olabilir-habertürk
    Bunun olacağını biliyor da sanki bir olasılıkmış gibi koyuyor başarısızlığına gerekçe olarak...

Bunlar haninin kurnazı.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Derdim büyük, Sizin tespitinizi doğrulamak için yazıyorum. Bu pazar günü 140 kişilik Kat malikleri genel kurulunda ; yöneticiye 3 bin tl, denetçilere ( 3 kişi ) ayda 250 tl. teklifi geldiğinde, ben divan başkanından söz alarak '' Sayın komşularım, bu binada bahçe yok, havuz yok. Kuru bir blokta yöneticiye 3 bin tl. çok fazla. Rant büyük kavga büyük. Ben 5 kuruş istemiyorum ve her gün burada bulunacağım, yeter bu soyguna son verelim. Denetçilere para vermeyelim. Gönüllü 2-3 komşu denetlesin '' dediğim halde oylama yapıldı ve 3 bin maaş isteyen kişi yönetici seçildi. Bana sadece 12 oy verildi. Demek ki , deveye diken insana seven yaranıyormuş.
    Umutabi nin dediği gibi helak omak için can atan bir toplum olduk. Olan bize de oluyor bu gerzekler yüzünden.
    Birde güzel bir lojman yaptırsaydınız Apartman yöneticisine, gelecek sene yöneticilik sisteminden=> başkanlık sistemine bir geçiş düşünebilirdiniz. Lütfen biraz büyük düşünün sayın Ressam

4. Türkiye, IMF’ye büyüme tahminini revize ettirdi

Nuray Tarhan
    06:20 - 23 Ocak 2019
    Haberler
    Ekonomi
    Türkiye, IMF’ye büyüme tahminini revize ettirdi
    IMF, güncellediği Ekonomik Görünüm Raporu’nda, Türkiye’de beklediği büyük daralma nedeniyle ‘gelişmekte olan Avrupa’nın bu yılki büyüme tahminini 1.3 puan düşürerek yüzde 0.7’ye, 2020 içinse 0.4 puan düşürerek yüzde 2.4’e indirdi.

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye için bu yıl öngördüğü yüzde 0.4 büyüme tahminini değiştirerek, “büyük daralma”ya çevirdi. Kuruluş, güncelleyerek Davos'ta açıkladığı Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye'de beklediği büyük daralma, politika sıkılaştırması ve daha kısıtlayıcı dış finansman koşulları nedeniyle “gelişmekte olan Avrupa” ülkelerinin bu yılki büyüme tahminini 1.3 puan düşürerek yüzde 0.7'ye, 2020 yılı büyümesini de 0.4 puan düşürerek yüzde 2.4'e indirdiğini açıkladı. Raporda, şu ifadelere yer verildi:

ARJANTİN VE TÜRKİYE'YE BAĞLI

“Başta Türkiye'de beklenen büyük daralma, politika sıkılaştırılması ve daha kısıtlayıcı dış finansman koşulları nedeniyle gelişmekte olan ekonomilerin 2019'a ilişkin büyüme tahmini Ekim 2018 tahminine göre 0.2 puanlık azalışla yüzde 4.5'e düşürüldü, 2020 için de yüzde 4.9 ile sabit tutuldu. Ayrıca Meksika'da özel sektör yatırımlarındaki düşüşün yansıması olarak 2019-2020 büyümesinde de ciddi bir büyüme revizyonu var. 2020'de beklenen sıçrama ise Arjantin ve Türkiye'de 2020'de beklenen iyileşmeye bağlı.”

IMF, küresel büyümenin de 0.2 puanlık düşüşle 2019'da yüzde 3.5, gelecek yıl ise yüzde 0.1 puanlık azalışla yüzde 3.6 seviyesinde gerçekleşmesini beklediğini belirtti. Ticari savaş gerilimlerinin küresel büyüme için temel risk unsuru olmaya devam ettiği vurgulanan raporda, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden anlaşmasız ayrılması ve Çin'in beklenenin üzerinde yavaşlamasının da bu unsurlar arasında yer aldığı belirtildi.

5. Bistte fed cilginligi devam ediyor
    Powell in bir konusmasiyla 87 den 100 ustune 10 gunde muazzam
    Ne fedmis be batik borsayi kurtardi

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bunun olacağını biliyor da sanki bir olasılıkmış gibi koyuyor başarısızlığına gerekçe olarak...

Bunlar haninin kurnazı.
    Malum gerektiği zaman ''ada ülkesi değiliz, etkileniriz'' demek lazım..

7. Kılıf ta hazırlandı yani Dıjjjjjj piyasalar bu sefer de...

Sayfa 729/1000 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •