Sayfa 729/1006 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hangi tahtalar abi
    1 haftadır topiğe girmedim yeni halka arz olmuş tahtaları trade ettim ,
    diğer tahtalarım benim fiks dir duruma göre düzeltmelerde kar al yaparım ,
    thy,tuprs,eregl,tcell,kchol,fener,ykbnk

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Tüpraş yatırımcısını üzmemiş.

YTD
    Nadir hissedir olumlu olan ama onu da 2017 de çoşkuda alan maliyetine daha yeni yeni gelmiş.. Düzenli aylık alanın maliyeti tabi daha iyi..Koç şirketleri dışında zaten uzun vade mal taşımak bence sağlıklı değil...
    Ama Tüpraş da 1 tane var. Keşke 20 tane olsa..

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Tüpraş yatırımcısını üzmemiş.

YTD
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Nadir hissedir olumlu olan ama onu da 2017 de çoşkuda alan maliyetine daha yeni yeni gelmiş.. Düzenli aylık alanın maliyeti tabi daha iyi..Koç şirketleri dışında zaten uzun vade mal taşımak bence sağlıklı değil...
    Ama Tüpraş da 1 tane var. Keşke 20 tane olsa..
    2017 de TÜPRAŞ alan da temettüleri ile kar etmiştir.Petkim de temettü de nerdeyse yok sayılır

YTD

4. Enflasyon düşük iken altın veya euroya endekslenme mümkündü artık o tren kaçtı. Enflasyon ve faizler %5 altına inmeden o tip şeyler çok zor.

Bulgaristan parası EUR'ya endeksli.

Edirne'ye gelen mi fazla yoksa bizden oraya gidip alış veriş yapan mı fazla bakmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    2017 de TÜPRAŞ alan da temettüleri ile kar etmiştir.Petkim de temettü de nerdeyse yok sayılır

YTD
    Evet temettüyü de katınca Tüpraş kar ettirmiştir..
    Petkim de 2016-17-18 de vermiş ama toplamda full zarar

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çıtak dayucuğum herif son iki gündür gaplı açılış yapıp gapısını kapatarak ilerliyor, yarın gaplı açacak ağşam ağşam niye acele ediyin sabaa 918925 den 1/2 şort fırsatı verir muhtemelen, soona gapısını kapatıp fışkırttıracak diye beklerkene üç gündür yapmadığı akşam pazarını yapar sen sağ ben selamet haftayı bitiririk
    Senin açtığın topikte ekşin olmaz
    madem öyle didin... 907950 den 2 bingimi alayım da... sonra tekrar furam

bak ordan kapanırda tekrar yukarıdan vermezse, senden alırım şortumu... zabah virmanlarsın, habarın ossun

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çıtak dayucuğum herif son iki gündür gaplı açılış yapıp gapısını kapatarak ilerliyor, yarın gaplı açacak ağşam ağşam niye acele ediyin sabaa 918925 den 1/2 şort fırsatı verir muhtemelen, soona gapısını kapatıp fışkırttıracak diye beklerkene üç gündür yapmadığı akşam pazarını yapar sen sağ ben selamet haftayı bitiririk
    Senin açtığın topikte ekşin olmaz
    BİST 100 dün en yüksek 8149,53 gördü. Bugün açılış 8142,06 nasıl gap kalmış açılışta?Yazılar cevaplar orada döner okuruz sonra.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=496

Oku bakalım mangalda kül bırakmayan biri vardı burada sonra ne olmuş.

Sayın Çıtak bist100 usd aylık grafik aç bak bakalım endeks bugün nerede kapamış. Tl grafikler hala golden Cross henüz burası USD golden Cross olacak. Bak daha bu piyasa başlamadı bile sen öyle say. Hesabını kitabını ona göre yap.

Günü gelir terste kalanı tek günde bitirirler. Benden söylemesi.

Piyasada özellikle sosyal medyada yorum yapanların çoğu şu an hayatlarında daha önce hiç görmedikleri bir şeyin içindeler bunun bile farkında değiller.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Yunus Paksoy:

Önemli Son Dakika gelişmesi

ABD, Irak ve Suriye’den çekilecek haberleri geliyordu

Pentagon, Irak’tan çekilme görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağını resmen duyurdu

Irak kesin bir süre istiyor çekilme için, ABD zamandan bağımsız üç faktör öne sürüyor:

•DAEŞ tehdidi
    •Operasyonel ve çevresel gereksinimler
    •Irak güvenlik güçlerinin kabiliyet seviyeleri

Sayfa 729/1006 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •