Sayfa 732/1009 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Societe General Gelişen Ülkeler Strateji Direktörü Kalen yıl sonu dolar/TL beklentilerini 3.35 olarak koruduklarını söyledi.

TL beklentilerini de anlatan Kalen yıl sonu Dolar/TL beklentilerinde revizyona gitmediklerini belirterek "3.35 öngörümüzü değiştirmedik ama belki gelecek dönemlerdeki beklentiler değişebilir" diye konuştu.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...z/74000/74261/

Aslında bu başlığa uygun bir haber değil ama haberimiz olsun...

2. 15 ekim gibi min 3.6150 ve ons altında 1270 usd hedefim vardı.Hedefin aynen bu şekilde işlemesi halen mümkün ancak erkenden 3.60 üstüne atabilecekmiş gibi de duruyor.Ons altın da çok çabuk 1270 gördü, burdan zıplaması dolar hesabını bozabilir,3 kuruş fark yüzünden boşuna mı kıllanıyorum diye düşündüm çünkü altın palası düzgün adamdır,gideceği yere götürür yarı yolda bırakmaz.Neticede long veya short pozisyon açanlar tetikte olmalı,şahsen ben kapadım bekliyeceğim.

3. Erdoğan : "yastık altındaki veya kolunuzdaki altin, bla, bla, bla".. ....zırnık vermem emmi.! ben im o fiziksel altınları satin almak için odedigim paralar nerede.?. ahhhh.! anlaşılan fiziki külçe istifime kallavi ekleme yapma zamanı geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Societe General Gelişen Ülkeler Strateji Direktörü Kalen yıl sonu dolar/TL beklentilerini 3.35 olarak koruduklarını söyledi.

TL beklentilerini de anlatan Kalen yıl sonu Dolar/TL beklentilerinde revizyona gitmediklerini belirterek "3.35 öngörümüzü değiştirmedik ama belki gelecek dönemlerdeki beklentiler değişebilir" diye konuştu.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...z/74000/74261/

Aslında bu başlığa uygun bir haber değil ama haberimiz olsun...
    3.35 bekliyorsa aslanım neden viop'tan bir pozisyon açmıyor, zira hemen karşı pozisyonu doldururum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    arkadaşlar sadece ons fiyatına göre yatırım yapabileceğimiz bir fon varmıdır.
    Burası dolar başlığı yanlış geldiniz galiba ama yardım etmeye çalışayım. Altın fonları var ama bu şekilde yok bildiğim kadarıyla, onlardan birine yatırım yapıp vadeli piyasada dolar satabilirsiniz böylece altın fiyatını usd-tl kur fiyatından arındırmış olursunuz istediğiniz olur ama fazladan biraz komisyon ödersiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Erdoğan'ın emriyle MTV oranı yumuşatılacakmış.

Kazığın ucu biraz sivriltilecek anlaşılan...

Olay aynen şöyle ceryan etti...

7. Cuma günü ABD TDI ye kadar belirttiğim yere gitmeli.. 3,56 altında stop.

8. neyse.. halen yaşadığımız, siyasi, ekonomik durumu goz önüne alarak. düşündüm, taşındım. ve 1gramı 110 lira olan fiziki gram külçe altın ortalamamı. 117 liraya yukselttim.

Sayfa 732/1009 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •