Sayfa 733/996 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    çizgiler geçmişte ne kadar çalışmışsa o kadar güvenilirdir..çizilir ya da çizilmezi grafiğin geçmişi belirliyor..şeffaf grafik..bazıları illa çizgiye değdirir, bu da yanlış bana göre..önemli olan ortalamalardır..çizgi ne kadar çok fiyatlamalara değerse o kadar güvenilirdir..
    anlatamadım , grafiğin geçmişi falan belirlemiyor , mantık matematik olarak , logaritmik grafikte çizdiğiniz çizgiler fiyat trendi değildir ... yüzdesel değişimin olduğu grafikte çizilen çizgiler trendi ifade etmez... Hatta , Rahmetli Yaşar Erdinç de bu konuyla ilgili video çekmiş sonradan haberim oldu konuya değinmiş ... eğitiminde olması lazım borfinde... Rahmetli zamanında bunu da yazmış ...

https://twitter.com/yerdinc65/status/639887843637202944
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kırmızılı Noel baba style yakı$ırrr Dowgile✔
    Nefis nefis, devamı DowF styleA..
    ShortS güzel poz canıım.. ✔
    MSCI TUR’un beli de aradan inceden kırılmış ki mmhh..

3. benzer durumlar ..yarın böyük gün..altı şelale..

4. iyi niyetli olarak söylüyorsunuz farkındayım ama Yaşar Erdinç e mi inanayım gördüğüme mi..
    yükselen tepeler direnci defalarca çalışmış bir iki değil yani..Yaşar kim oluyor..

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    anlatamadım , grafiğin geçmişi falan belirlemiyor , mantık matematik olarak , logaritmik grafikte çizdiğiniz çizgiler fiyat trendi değildir ... yüzdesel değişimin olduğu grafikte çizilen çizgiler trendi ifade etmez... Hatta , Rahmetli Yaşar Erdinç de bu konuyla ilgili video çekmiş sonradan haberim oldu konuya değinmiş ... eğitiminde olması lazım borfinde... Rahmetli zamanında bunu da yazmış ...

https://twitter.com/yerdinc65/status/639887843637202944

5. bir hissenin fiyatı 10 liradan 50 liraya giderse % 400 artar ... 50 liradan 10 liraya düşerse % 80 düşer....

aynı hissenin fiyatı 1 liradan 5 liraya giderse % 400 artar ... 5 liradan 1 liraya düşerse % 80 düşer ...

logaritmik grafikte o hissenin 50 liradan 10 liraya düşmesi ile 5 liradan 1 liraya düşmesi aynı oranda yani aynı mesafede gösterilir...
    Onun için orada trend çizemezsiniz. Trend olarak çiziyorum dediğiniz şeyin adına trend denmez , yüzdesel değişimlerin bi şeysini çiziyorsunuz demektir... Matematiği eğip bükmeyin , çizin ama onun adına trend demeyin bari .
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

6. dostum trend değil zaten çizdiğim..yükselen tepeler direncidir..ister 5 ile istersen 15 ile çarp..gösterge gibi düşün bunu..kaldıki trendi de gösterdim xu30 da..tekrar vereyim..
    aşağıdaki ise trend çizgileridir..kanal içinde hareket eden xu30 dur..xu30, 100 ün gerisinde kalmıştır..nedeni yabancı kaçışı..zaten o yüzden faiz lobisinin kucağına oturduk..hamdolsun..

Son düzenleme : KARADUMAN; 15-12-2020 saat: 00:39.

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    iyi niyetli olarak söylüyorsunuz farkındayım ama Yaşar Erdinç e mi inanayım gördüğüme mi..
    yükselen tepeler defalarca çalışmış bir iki değil yani..Yaşar kim oluyor..
    arkadaş logaritmik grafikte gördüğün yüzdesel değişimler ... bak bu yazdığın cahil cesareti işte... matematik bilgin yok , üssel trend çizimi ne demek bilmiyorsun , bilmediğin konuda ahkam kesiyorsun Yaşar kim oluyor diye .

8. valla grafik ortada..şeffaf..Yaşar maşar yok..ben biliyorum o kişileri de..
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    arkadaş logaritmik grafikte gördüğün yüzdesel değişimler ... bak bu yazdığın cahil cesareti işte... matematik bilgin yok , üssel trend çizimi ne demek bilmiyorsun , bilmediğin konuda ahkam kesiyorsun Yaşar kim oluyor diye .

Sayfa 733/996 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •