Sayfa 734/794 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784 ... SonSon
Arama sonucu : 6345 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucuğum endekis vobda işlem yapamadım, çalıdibinde bekliyorum ama spottan biraz mal aldım 145 asels gözüme ucuz geldi, sencede ucuz değil mi
    bence şişti....az dinlenecek gibi.....israil hönkürürse şansı var........endeks için iş bankasına bakıyorum malum pazartesi ce ha pe davası için ip ucu verecek gibi......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. Banka olarak şahsen ben kartoncu memedabinin şekerbankını tercih ederdim, malüm piyasaya yeni giriş yabtı. Yada uzun süredir yatan halkınbankasını
    Tabii bu işler tercih meselesi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    TEKTU yu ayhan başkana sorun o anlatsın ne ızdırap bir kağıt olduğunu. 10 sene önce vatandaşı kan ağlattı
    May beni yatırdı çam dibine
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    tektu ve martı paralel turizm hisseleri
    eskiden 100$ a konaklama vardı, şimdi 600$ altı yok
    dolar bazında son 2 yılda fiyatlar 6X artt
    hatta geceliği 2200$ olan hotel bile TR de mevcut
    İster inanın ister inanmayın
    Sen reisin geçen kaldığınotele bi bakta bakakal
    bir halt olacağı yok.

10,466...........15 adet Long açtım .......speği yolalım birazda......reel time

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    10,466...........15 adet Long açtım .......speği yolalım birazda......reel time
    Dayucuğum burda kimse kalmadı, abka yasaklı, Karaduman dayu da ceza almış, sindoma da yok.
    İstersen ozan abinin mekanda takılalım
    Hamdım Piştim Yandım

7. CHP ye kayyum atanacakmış kongre iptal edilecek miş Kılıçdaroğlu yeniden partinin başına geçecek miş falan filan fıstık. Bence olmayacak bunlar daaaa . Borsa çakılacakmış. E ee çak kardeşim o zaman ne bekliyorsun. İlla haberin düşmesi mi lazım ekranlara. Bunu mu bekliyorsun. Vah vah. Bizde öyle. ee o zaman senin bizden farkı ne birader.

8. Turkcell'den iki ayrı sukuk ihracı kararı

- Şirket, Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ tarafından 2 milyar lirayı, Turkcell Finansman AŞ tarafından ise 2,5 milyar lirayı geçmeyecek şekilde sukuk ihraç edilmesine karar verildiğini duyurdu

İSTANBUL (AA) - Turkcell, 2 milyar lira ve 2,5 milyar lira nominal tutarı geçmeyecek şekilde iki ayrı sukuk ihracına karar verdi.

arkadaşlar sukuk denen şey islami bankaların faiz dedikleri şeyin aynısı değilmiydi...

tcell ne alaka sukuk ?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 734/794 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •