Sayfa 735/881 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: EndeksS

1. Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, yarın Türkiye'ye geliyor,..

buradan Pay alınabilirse, başta inşaat, çimento, enerji, parakente, gıda, alt yapı şirketleri olumlu gider,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. mavi fiyatlar üstüne atarsa bir süre yükselir bu hisse

3. Trump'ın ek gümrük tarifeleri Avrupalı otomobil üreticilerinin hisselerini vurdu

ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkesinin Avrupa Birliği'ne (AB) ek gümrük vergileri uygulayacağını açıklamasının ardından Avrupa'nın en büyük otomobil üreticilerinin hisseleri düşüşe geçti.

Brüksel - Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Ticari çıkarlarımıza saldırılırsa Avrupa'nın kendine saygı gösterilmesini sağlaması gerekecektir
    Brüksel - Fransa Cumhurbaşkanı Macron: ABD'den yapılan son açıklamalar Avrupa'yı savunma ve ekonomide daha güçlü ve birleşik olmaya yönlendiriyor
    AB Yüksek Temsilcisi Kallas, ABD ile bir ticaret savaşının kazanan ı olmayacağını söyledi,

Trampi etkisi devam ediyor,...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

henüz serbest düşüş bölgesinde devam ediyoruz,...ilerleyende son yelpazenin sağına atabilirsek düşüş hız keser, aksi devam eder

tehlike devam ediyor,..5 likte ki 106xx/107xx lü seviyeler ile günlükte 106xx/107xx lü seviyeler belki bir dengelenme yapabilir ama,
    aşağı yukarı 25 senelik küreselleşme iddiası şu an için sorgulanıyor, başlatan ABD idi, bitirmek isteyen ABD

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

günlüklerde durum,

kesik pembe çizgiyi geçemeyişimiz sonrasında perşembe ve cuma gelen satışlar bu günde trampi gümrükleri ile devam etti,
    deep seek, vade sonu ve trampi gümrükleri 16 haftaya(geçen hafta) sıralı dizildiler, haliylen bunlardan en etkilisi trampi gümrükleri oldu

günlük sistem sat ta devam ediyor,...

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

benim kurgum 41 hafta bütünü için bu şekilde,..
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bu kurguda dikkat

alçalan tepe ve alçaln dip olmadan anlayamayacağız,
    kurgu 1000 puanlık zemin kaymasından besleniyor, bunun la ilgili grafik açlışmasını verdim, mesaj 4275 sanırım,
    buna göre hali hazırda orta sulardayız,..
    tahminen piyasa tersin tersi halinde çalışacak,...korku oluştuğunda ümit, ümit oluştuğunda korku pompalaycak,
    pişmanlık daim olacak,..bu duyguları çağrıştıran range dediğimiz trend süre gitmeli,...

çeleşiki benim 1000 puanlık zemin kayması dediğim durumu, piyasa 200 ho nun kırılması ile AYI piyasasına girdik diye yorumluyor, çelişki tam burada,...
    işin sonunda birimiz haklı çıkacak,...

AYI ise piyasa tepkiler dışında geri gelmemeli,
    benim kurgumda ise piyasa her yukarı harekette zirve zorlamalı ama geçmemeli,..her aşağı harekette dip tazelemeli, sonra tekrar yukarı dönmeli,..
    41 hafta ise değişmeyecek
    14 ekim 2024 başlangıçlı 41 hafta genelinde 15 hafta bitirdik, haftaya 16.haftasındayız bu işin,..
    17,18,19,20,21 ve belki 22 ve 23 haftalr biraz pozitif geçebilir ve orada mesaj 5763 de ki ''?'' gerçekleyeblir,
    ama bunu ara işarette ''yapıştır trading sistem o the way ''gereği günlük sistemlere doğrulatarak yapmamız gerekir,..
    sonrasında endex i tekrar aşağı alırsam,..

41 hafta geneli bir bütün olarak çalışacağından

28 temmuz 2025 ve 3 kasım 2025 tarihlerim de çalışacak,...bkz mesaj 4370 ve 4371

bunu anlamamız içinde önümüzde ykarıda mesaj 5770 te bold olarak bahsettiğim 6 veya en geç 8 hafta sürecek bir periyot var,..
    hülasa önmüzdeki toplam 8 haftaya yükseliş yönünde biraz daha ümit taşıyabilsemde (zorlanmıyor değilim),..
    yinede görmüş olduğumuz seviyeler gereği günlük kapanış sinyallerini
    önemli kabul edelim,..
    çünkü 41 hafta genelin de buna önem veriyorum, günlük kapanışlara, sinyal ne taraf aynen o tarafa...çok ça yazdım ve tekrarladım bunu,
    o da kendini bu güne kadar ispat etti ve endex bu seviyelere kadar ''sinyal esas'' taşınabildi,..

başka türlü ümit korku ve pişmanlık duyguları yenilemez di,..
    mesaj 4370, 4371, 5770, 5771, 5773 ve mesaj 5763.....

şahsen mesaj 5763 te yukarıya koyduğum ''?'' işaretine gitmek isterdim,..
    ancak 41 haftanın 16.haftası satışa döndü ve deep seekle başlayan gelişmelerin peşi sıra HS Trumpın, tarife (gümrüklerlerle ilgili) açıklmalarıyla hafta sonu coinlerle başlayan ivmeli satışlar önüne borsaları da katarak devam etti,..

neticede bizim pişmanlık, korku ve ümit üzerine bina ettiğimiz ''range trend'' hali devam ediyor,..

bundan etkilenmemek için günlüklerde sistem takibi, olmayanlar için se STC (stokastik, staokastik momentum v.s) kovalıyorduk,.....böyle zamanlar da günlüğe dikkat edersek kısmen sıkıntı yaşamayız,...

bu süreç devam ediyor,.. yani 41 hafta geneli,

bu günüde 16.hafta kabul etsem,..çünkü satışlar geçen hafta dan perşembe başladı cuma devam etti, bu son gelişmelere bahsettiğim pozitif haftalar nasıl oluşacak, yani 17, 18,19,20,21 belki 22 ve 23 haftalar, açıkçası emin değilim,..bayağı bir zora girdiler,..Trampi yaman çocuk çünkü,..

ama onlar orada askıda dursunlar bakalım,..

biz bu 41 hafta genelinde ''yapıştır trading sistem on the way gereği'' günlükte al/sat kovalamaya devam edelim, al gelmeden dönemyelim,..

7. İndregandi Hocam, bugünkü sert düşüş sonrası yarına bakıyorum, kısalar çok aşırı düştük hadi toparlanalım mı diyor ama uzunlar daha durun yeni başladık der gibi halleri var... Yarını kurtarsak da yakın zamanda Xu030 da 10 binin altını gösterecekler gibi duruyor...

Enflasyonda beklentilerin epey üzerinde geldi. 5.03 nedir anlamıyorum ki... Elin dijj güçlerinde enflasyon yıllık 2-3 arasından aşağıya düşmeyince, yangın çıkartıp bittik moduna giriyorlar biz de aylık 5 çıkıyor kimsenin sesi soluğu çıkmıyor... Şimdi Şubat ayında da 5 çıkarsa emekliye memura verdiği 6 zam + 5 enflasyon farkı= 11 zam oranını daha 2 ayda geri almış olacak...

Hakikaten daha ne olması gerekiyor, bu ülkede daha ne olmalı da insanlar bilinçlenmeli, biz ne yapıyoruz, 22 yıldır bir trene bindik bunun sonu uçurum mu acaba diye ne zaman düşünecekler...

Seans biter bitmez kafayı boşaltmak için dizi-filmlere dalıyorum yoksa çıldırmamak elde değil... Son aylarda bitirdiğim dizi sayısı ben diyeyim 100 siz deyin 50... Mahvettiler şu canım ülkemi, sinir harbinde geçen bir hayatı bize reva gördüler...

8. şu Trampın girdiği tarife mevzusu,..

bizdeki enflasyondan daha bir önemli,..
    adam resmen küreselleşmeyi bitiriyor,..bu arada ben anti küresel ayrı dava,...
    şimdi diyorki ben parayı içeride çevirecem, tek taraflı para basabiliyorum üstelik, karşılksız sorgusuz,
    bana gelecek adamın %25 ini alırım önden he,....great america again diyor,..

bunu herkes tüm ülkeler uyguladığı anda mal+%25 demek olur bu,..bu ABD nin global ekonomiye extremde pahalılık ve enflasyon ihraç etmesi demek(zaten bu mevcutta var, bkz powel ve avenesi),..

mal pahalandığında ithalat düşer,..bu iyi, fakat aynı zamanda hammaddelere %25 extrem olur,
    bizde yapı ithal ikame olduğundan bu içeriye extremde en az %25 flation/balon yapar,..
    bu da iç talebi düşürür,..daralma yapar,..yani yeni para basarsın mal lmak için, yetmeyince daha fazla basarsın mal için,
    bastıkça basarsın ki bu 1990 öncesi oluyor,...hükümetler sık değişir bu iyi tarafı tabeee

çok önemli ve tarihi günler bunlar,..peşi sıra bir dizi sosyal olaylarıda beraberinde getirir,..
    sosyalizm gelir, hehhehhehheh

yani sınırlar geri geliyor,...no new ottoman empire,...

Suriyeliler yanımıza kar kaldı amk,....

Sayfa 735/881 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •