MHP'nin kemikleşmiş oyu % 7-8 arasıdır 1995-2002 seçimlerinde bile bu rakamın altına inmedi. Lakin bu sefer Koray Aydın, Ümit Özdağ gibi isimler yüzünden tabanda kaydı. yani % 5-6 arası alırlarsa şahsen başarı sayarım. Halen oy vereceklerin çoğuda cumhurbaşkanlığında oy vermeceğini düşünüyorum.
Kondanın anketinde cumhur ittifakı % 54, iyi parti saadet ve chp toplam % 31 oy almış. sanki herkes halinden çok memnun. 2015 kasım seçimlerindeki coşku var.
galiba ben bu ülkede yaşamıyorum. Bu seçimde muhalefet meclisin çoğunluğunu alacak bana göre.
Beni anket için aradılar cevap vermedim.... Arkadaşı aramışlar iktidar partisi demiş güya dip dalga kuvvetli olsun diye bal gibi tirstim diyemiyo da [emoji23][emoji23][emoji23]
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de analiz yapayım madem. bedava analiz yapıyorum bakın kıymetimi bilin: 4.80'i geçerse 4.90'a gidebilir. 4.90'ı geçerse 5.00'ı da görebilir. eğer 4.70'in altına inerse 4.60'ı görebilir. 4.60'ın altına inerse de 4.50'yi görebilir...
not: küsüratsız salladım ki salladığım anlaşılsın.
yatırım tavsiyesi değildir.
Bence en iyi anket çevremizdir, gözlemlerimizdir.
Benim çevremde yer alan insanlar, 16 yıldır laik, hırsızlığa karşı, ekonominin durumunu az çok bilen, atv, ahaber ile beyinleri yıkanmayan, imam hatip okullarına karşı insanlar olduğu için nabız yoklayamıyorum.
Yani kısaca batı cephesinde yeni bir şey yok. Muhalifken iktidara transfer olan tek bir kişi yok.
Değişik şehirlerde, bayram ziyaretlerinde yaşadığınız tecrübeleri aktarırsanız, belki bir fikir sahibi olabiliriz.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri