Sayfa 737/1027 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Bence en iyi anket çevremizdir, gözlemlerimizdir.

Benim çevremde yer alan insanlar, 16 yıldır laik, hırsızlığa karşı, ekonominin durumunu az çok bilen, atv, ahaber ile beyinleri yıkanmayan, imam hatip okullarına karşı insanlar olduğu için nabız yoklayamıyorum.

Yani kısaca batı cephesinde yeni bir şey yok. Muhalifken iktidara transfer olan tek bir kişi yok.

Değişik şehirlerde, bayram ziyaretlerinde yaşadığınız tecrübeleri aktarırsanız, belki bir fikir sahibi olabiliriz.
    Benim çevrem muhafazakâr ve yine akp diyorlar .
    Sadece daha önce mhp diyenler şimdi iyi parti diyor .

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

kütahyada akp diyen çok
    ama mhp diyen duymadım
    zaten esameleride okunmuyor
    bir halt olacağı yok.

MHP en az 8-9 alacak. Ama bu oy AKP den gelecek . Benim izlenimim bu yönde..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kütahyada akp diyen çok
    ama mhp diyen duymadım
    zaten esameleride okunmuyor
    https://www.youtube.com/watch?v=p41-yVIxqFc

e bu dahiye % 4 çok valla

5. Tahminimce Akp biraz oy kaybedecektir ama bu oyların en az yarısı Mhp'ye gidecektir. MHp ise kendi oylarının 2/3 ünü İyi Parti'ye kaptırdı. Burada yazılanların aksine bu seçimde Mhp'ye oy verenlerin büyük çoğunluğu Erdoğan'a oy verecektir çünkü oylarının yarısı Akp'ye kızan ama Erdoğan'dan vazgeçmeyenler olacak. Mhp'de Erdoğan'a oy vermeyecekler zaten İyi Parti'ye geçti.

Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan alacaktır ilk turda alma ihtimali de hiç az değil.

6. Benim tahminim Erdoğan in yeniden seçileceği ama akp nin meclis çoğunluğunu kaybedeceği ve sonrasında akp nin bölünecegi.

Ytd

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Tahminimce Akp biraz oy kaybedecektir ama bu oyların en az yarısı Mhp'ye gidecektir. MHp ise kendi oylarının 2/3 ünü İyi Parti'ye kaptırdı. Burada yazılanların aksine bu seçimde Mhp'ye oy verenlerin büyük çoğunluğu Erdoğan'a oy verecektir çünkü oylarının yarısı Akp'ye kızan ama Erdoğan'dan vazgeçmeyenler olacak. Mhp'de Erdoğan'a oy vermeyecekler zaten İyi Parti'ye geçti.

Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan alacaktır ilk turda alma ihtimali de hiç az değil.
    Ozaman dolar KV düşer..sonra uzaya sıçrar..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bahçeli: Zillet ittifakından Cumhurbaşkanı çıkmaz

https://www.ntv.com.tr/turkiye/bahce...ukSB5z8sypnIXA

bunu diyen

bunu da demişti

'' iki yanlıştan bir doğru çıkmaz....''

Sayfa 737/1027 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz