Sayfa 738/1001 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

TL disinda tum paralar icin belki de 100 usd icin bile kasada tutmayabilirler,
    o tutulan para da o gun icinde yatan para olmali, ben bankaya usd getirdigimde hemen lastikle baglayip kenara koyuyorlar, ben hala onlari benim yesillerim orda sansam da hahaha

Dediginiz gibi kisiye olan para odemenizde bile sube o an icin size destek olamayabilir, en guzeli telefon ile Mt yi bir gun onceden bilgi verip, gidip belirtilen saatte paranizi almaniz..

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sn.servetbey dedikleriniz olabilirdi, alternatifler var.

Mesele o değil.

Saat 16,50 idi..ödeme yapacağım şahıs yanımda idi.
    Şube şube dolasamazdim ve bugün git yarın gel olmazdı.

Anlatmak istediğim olay şu.
    Demek acil bir ihtiyacımız olsa ve bu meblağ küçükte olsa sıkıntı yasayabilecegimiz.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    TL disinda tum paralar icin belki de 100 usd icin bile kasada tutmayabilirler,
    o tutulan para da o gun icinde yatan para olmali, ben bankaya usd getirdigimde hemen lastikle baglayip kenara koyuyorlar, ben hala onlari benim yesillerim orda sansam da hahaha

Dediginiz gibi kisiye olan para odemenizde bile sube o an icin size destek olamayabilir, en guzeli telefon ile Mt yi bir gun onceden bilgi verip, gidip belirtilen saatte paranizi almaniz..
    Haklısınız..

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yukarıdaki "iklim değişikliği" ile ilgili yazımda obruk yerine ne demekse "tobruk" demişim. Düzeltirim...

Servetbey'in özelden nazikçe uyarısına teşekkür ediyorum.

4. Bloomberg'in haberine göre Çin yetkililerin artık ABD hazine bonosu almamayı ve de azaltmayı düşündükleri haberi çok önemli. ABD bu ay Çine ticari yaptırımlar üzerine karar vermesi bekleniyor; öncesinde Çin bu haberle ABD'ye mesaj da veriyor olabilir. Eğer Çinli yetkililer tarafından bu haber doğrulanırsa; Dolar satıp Euro almak en mantıklı senaryo olur. Ve EurUSD 1,26 yolu açılır. Bu arada EM ler çok kötü dayak yer..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yukarıdaki "iklim değişikliği" ile ilgili yazımda obruk yerine ne demekse "tobruk" demişim. Düzeltirim...

Servetbey'in özelden nazikçe uyarısına teşekkür ediyorum.
    ben yazının tamamını okudum ama tobruk yazan yeri beynim direk obruk diye okumuş
    bir halt olacağı yok.

6. Haber doğrulanırsa kısa vade için (1-3 ay) 1,26X hedefli agresif sekilde dolar sat Eur al pozisyon açılır..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    10 gunluk : 3.77
    50 gunluk : 3.85
    200 gnluk: 3.6355

gidecegi yer 50 gunluk; gerisi laf-i guzaf..ytd

8. Banka temdit surem doldu. Yenilemeden dolar almak istedim. Bankaci arkadasim euro alalim dedi. Bunun uzerine dovuz borusunda ki arkadasimla gorustum oda dolar degil euro al dedi. Ne gibi bir beklenti var bu euroda. Bir miktar elimde dolar da var. Bilen arkadaşlar aydinlatabilirmi.

Sayfa 738/1001 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •