Abi daireler elde patlar mı bilmiyorum ve de TL olarak da konut fiyatlarının geri gelmesini mümkün görmüyorum. Ama özellikle dövizin kontrollü olmasından ve enflasyona karşı olması gerektiği fiyatlamaya ulaşamaması kaynaklı bence konut fiyatlarında döviz bazlı fiyatlamalar yanlış. Ama dediğim gibi o yanlışın büyük kısmı dövizin reel değerinde olmamasından kaynaklı.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ben de öyle düşünüyorum da, insanlar tuhaf.
Donanımhaber diye kahvehaneden hallice bir forumda takılıyorum.
Aman Allahım, kendilerini nelere layık görüyorlar bir görseniz.
Geçende biri balkonlu 3+1 ara kat daire 2-3 milyondan aşağı yok diye çemkiriyordu.
"6 bin maaş alan biri o evi nasıl alacak"mış.
Dedim üç kuruş maaş alan herkes 3+1 ara kata layıksa, 1+1de, girişte, veya bodrum katta oturanın canı yok mu?
Aynı şekilde araba konusunda da "600-700 binden aşağı araba yok" diyor paşalar.
İkinci el palio veya corsa yakışır mı hiç asgari ücretliye?
Ben de muhalifim ama "havyar çok pahalı, asgari ücretli nasıl alacak" tarzı isyanlar abes geliyor bana.
Ya da "avrupada siyasetçiler metroya ve bisiklete biniyor" diyenlerin Türkiyede araba beğenmemesi..
Kesinlikle bu görüşüne katılıyorum. İnsanlar herşeyin en iyisine tek seferde ulaşmak istiyor. Tr de kripto yatırımın fazla olmasıda bu yüzden. Tek seferde zengin olmak istiyorlar.
Geçen ev bakıyorum. Bütçeme uygun bir yer buldum. Gösterdiğim kişilerin önemli bir kısmı beğenmedi. Hayatta herşeyin adım adım olduğunun farkında değiller
Bir doktor arkadaşa bin lirada olsa tasarruf yap diyorum. Bin tl den ne olur diyor.
Malesef insanlar uzun vade düşünmüyor
SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu topic ve geçmiş serileri benim açımdan kötü tecrübe yeri. 0,64 ten millete kredi verdikleri dönemde bir daire alsaydık şu paşa keyfi yapardık. Aşırı detaycı bir bakış açısı ile yapılan yorumlar, benim gibi bu işten anlamayan biri için ürkütücü bir hata yapmayayım, almayayayım, öteleyeyim fikrine düşmeme sebep oldu. Geldiğimi noktada almayı hayal etmeyi bile bıraktım![]()
Yer İmleri