Sayfa 738/1002 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Bu arada hisse vadelilerde hacim inanılmaz düştü,1 lotla kademeler falan kalkıyor. Yazık ki ne yazık,
    hafta başına göre bir tık daha iyi kademeler... garanda 3k civar lotları var aktifte... ykbnk 15-20 binleri buldu; yarısı kadar bile yoktu vade sonu ve başına...

tabi bunun 4-5 katını görüyorduk normalde...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    TL mevduattan gelmiştir çoğu. Son 2 haftada para piyasası fonlarında da ciddi portföy çıkışı gözlemledim.
    para piyasası fonları bişey getirmiyor mevduat faizleri 25 lerde geziyor normaldir
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    para piyasası fonları bişey getirmiyor mevduat faizleri 25 lerde geziyor normaldir
    tabiki getirmez t+0 valörle işlem yapan fonun getirisi iyi olamaz zaten. Mevduat için en az 30 gün parayı bloke etmek gerekiyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tutabiliyor olsalardı dolar 13.50 de olmazdı. Şu anki durumu hükümet doları isterse tutar diye okumak bana göre doğru olmaz. Bizim ülkede insanların dolarda kalma sebebi anlık gelişen olaylara doların sert tepki vermesidir. Bu nedenle çözülme olacağını sanmam. Çünkü herkes her an bir iç dış kriz korkusu ile yaşıyor.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben de sanmam, olur ya da olmaz ama planları bu olabilir. Ne dediler" yastık altında şu kadar döviz ve altın var"
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

saat 2 oldu endeks 30 hacmi 9 milyar tl..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Karar ilk açıklandıktan sonra, şeffaflık adına dth dan gelen ile tl mevduattan geleni ayrı ayrı açıklamaları gerekir demiştim..tabi ki böyle yapmıyorlar. toplam rakamın pek önemi yok. tl mevduattaki adamın bu sisteme girmesi çok mantıklı...esas önemli olan dth daki adamın güvenip gelmesi..dolar likiditesi sağlayacak olan bu..tahminim %90 dan tl mevduattan, ancak %10 dth dan geliyordur.

sonuçta bana göre 13-14 arası kur için ideal şu anda...umarım ilk çeyreği en azından bu aralıkta geçiririz. her çeyrek bir üst banda geçiş güzel olur..14-15,,,,sonra 15-16 gibi...son çeyrek ve yılı da 16-17 arasında kaparız böylece.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. VİOP İŞLEM HACMİ YERLİ/YABANCI DAĞILIMI

2017 sonrası kırılım görülmekte..
    Bu yıl sonrası yabancıların daha aktif algo kullanması etkili.
    Yerlilerin hacimdeki yeri bu sayede azalmaya devam ediyor gibi kümülatifte

8. Kasım ayında kuşlu sitede hasbel kader grafikle bir çalışma yapmışım ama kendimde almamışım hale bakın yahu ....,,

https://www.hisse.net/topluluk/showt...39719&page=109

Sayfa 738/1002 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •