Sayfa 739/1000 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Mert kardeşim bende 5 kilo civarı doğmuşum senin gibi yalnız 13 14 yaşına kadar zayıftım sonra kilo aldım bende 180cm boy kilo 118
    iş gereği ve ağırlık kaldırmayı sevdiğimden çevremdeki çoğu kişi 90 95 kg gösteriyorsun diyorlar kilon olsada agırlık kaldır yürüyüşler yap en azından kilolu olsanda sarkık olmamalı.
    Mesleginiz nedir ustadim agirlik kaldirmali ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    86.5 kırarsa 90 kg kadar yolu var Drselçuk abi hacca gidince zayıflarsanız çogu tanıdığım kilolu gitti zayıflamış şekilde geldiler şimdiden Allah kabuletsin.
    Surec bu zaten hac olayi sonrası bakalim nasi olacak durum

3.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Surec bu zaten hac olayi sonrası bakalim nasi olacak durum
    Umrede 7 kg verdim ben 12 gunde gerci diyanetin capsizligindan oldu biraz bu kadar bos bir kurum

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bende zaten 150 kiloyum dediğimde kimse inanmiyordu 115-120 sanıyorlardı, 100 olduğumdada 80 felan sanarlar,

Kiloyu verelimde deri aldircaz artik yaoacak bisey yok kaslı bi yapim var göbekte ciddi bir sarkma olacağını düşünüyorum
    Mekik ve şınav çek düzenli olarak birde barfiks oldumu bayağı sıkılaşır ben yüzmeyide severim. 5 yıl kadar önce 140 kg ve üstüydüm şuan 118 115 arası ortalama sarkık yok yavaş yavaş zayıfla birden kilo verirsen çok sarkma olur.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Mesleginiz nedir ustadim agirlik kaldirmali ?

Çiftçilik yapıyorum şuan birazda bahçe ekiyorum hergün olmasada çok agırlık kaldıyorum 50 kg gübre tohum çuvalarrı mevye sebze sandıkları römorka yükle indir filan derken ister istemez kas yaptım
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Çiftçilik yapıyorum şuan birazda bahçe ekiyorum hergün olmasada çok agırlık kaldıyorum 50 kg gübre tohum çuvalarrı mevye sebze sandıkları römorka yükle indir filan derken ister istemez kas yaptım
    Bu gidişle beklediğim tarim reformları olursa seneye ki ulkenin baska sansi yok bende mandiraci olup inek boku yikayacam

7. Tarımda aslında para var verimli kullanana.

8.  Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    En sagliklisi kolay gelsin ustadim bide organik saglikli besleniyorsunuzdur

Sayfa 739/1000 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •