Sayfa 739/1002 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Putin: "Rusya küresel piyasalara gaz tedarikini sürdürme niyetinde"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, küresel piyasalara sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) dahil kesintisiz doğal gaz tedarikini sürdürme niyetinde olduklarını ifade etti.

Kremlin, Putin'in Doha'da başlayan Gaz İhraç Eden Ülkeler Forumu (GECF) için hazırladığı açıklamayı yayımladı.

Buna göre, açıklamasında, son dönemde küresel enerji piyasalarında çalkantılar yaşandığını ifade eden Putin, "Bu kilit endüstrinin hızlı bir şekilde toparlanması etkin bir uluslararası iş birliği olmadan mümkün değildir." değerlendirmesinde bulundu.

Putin, enerjide modernleşme sürecinin ise dengeli bir şekilde ilerlemesi gerektiğine işaret ederek, enerji dönüşümünün, bireysel oyuncuların çıkarlarını ilerletme aracına dönüşmemesinin, yaptırımlar veya başka kısıtlamalar kullanılmamasının dünya topluluğunun çıkarına olduğuna inandıklarını bildirdi.

Doğal gaza yönelik talebin son derece yüksek olduğunu belirten Putin, "Rusya ise LNG dahil olmak üzere bu ham maddenin dünya pazarlarına kesintisiz tedarikini sürdürmek, ilgili altyapıyı geliştirmek ve gaz sektöründeki yatırımları artırmak niyetindedir." ifadesini kullandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,423
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kibris'ta Turkiye 1959'da imzalanan Zurih ve Londra Garantorluk anlasmalari cercevesinde mudahalede bulundu. Kibris Cumhuriyetini fes eden Rumlardir. Enosis'ini EOKA'sini Nicos Samson'unu Makaryos'unu, kuvetlerde oldurulen bebekleri es gecip; garantorluk anlasmasi kapsaminda adayi Yunanistanla birlestirmek isteyen Rumlara mudahale eden Turkiye'yi yanlismis gibi gostermek oldukca tehilikeli bir yaklasim.
    İyiki rumlar referandumda birleşmeye hayır dedi,rte kıbrısı pazarlama peşinde olduğu için,evet deselerdi kıbrıs denen bir ada olmazdı aynen yunanların adalarımızı işgal edip ses çıkarılmaması gibi

AB/GENTILONI: RUSYA'NIN UKRAYNA'YA YÖNELİK HAMLESİ AB'NİN EKONOMİK BELİRSİZLİĞİNİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ARTIRACAK

neyseki hala aklı başında olanlar var ab de

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI: UKRAYNA'YA KARŞI BİR SAVAŞ OLMAYACAĞINA VE GERİLİMDE BÜYÜK BİR TIRMANIŞ OLMAYACAĞINA İNANIYORUZ

mesajlar ukrayna ve rusya taraflarında karşılıklı yumuşamaya mı başlıyor ?

enteresannnn...

Aynen oyle. O zamanlar bir AB havucu ile hayatini davasina, halkina adamis Gazi Denktas'i bile burdan kovdu, simdi de bana Mavi Vatan pazarlamaya calisiyor. Allahtan Rum hayir dedi. Hem de %75 gibi ezici bir cogunlulkla. Niye evet desin, hem AB'ye alinmis, hem de zaten Kibris Cumhuriyeti'ni fes eden oydu.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    böyle hall of fame tarzı site kursak
    sağlık bakanlığı dava açar mı ki ?

Ex-aşı karşıtı aktivistler
    https://www.sorryantivaxxer.com/
    Klasik liberal medya FUD.

2 senedir bunun savasini yapmaktan ben yoruldum, insanlar koronadan korkmaktan yorulmadi. 800 yasina kadar yasamiyoruz ki, nereye kadar.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    2 senedir bunun savasini yapmaktan ben yoruldum
    en azından yorulmuşsunuz, iyi olmuş,
    ya yorulmasaydınız

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Klasik liberal medya FUD.

2 senedir bunun savasini yapmaktan ben yoruldum, insanlar koronadan korkmaktan yorulmadi. 800 yasina kadar yasamiyoruz ki, nereye kadar.
    FUD nedir sayın 666

Sayfa 739/1002 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •