Sayfa 739/882 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. fiyat 33 tl iken yapıtğı güzellemeler nedense ciro ve karı artmasına rağmen 35 tl de berkosan beğenilmiyor...skumtech berkosan için pastadaki çilek idi..olsa daha güzel olurdu...olmazsa da sıkıntı yok...çünkü pasta zaten güzel...skumtech bir bonus idi...berkosan büyümeye devam ediyor mu ?? ediyor...o halde bir sıkıntı yoktur...bu büyümeyi en zor günlerinde yapabiliyorsa bence taktir etmek lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sana yalancı diyen yok...Sadece hukukta değil genel ahlâk ve görgüde de "Müddei iddiasını ispatla mükelleftir" denen bir kural vardır...Ciddi hukuki sonuçları olur bunların, bilgin olsun diye yazdım...Dediğim bu...
    bende söylenti olduğunu söyledim zaten...yatırımcılar söylüyor dedim...ben kalkıp da yanlış bir belge ile konuşmadım...hem sen neden daha buralarda bekleşiyorsun ki ?? bu sünepe berkosanı neden gözleyip duruyorsun....başka hisse mi yok sana ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    fiyat 33 tl iken yapıtğı güzellemeler nedense ciro ve karı artmasına rağmen 35 tl de berkosan beğenilmiyor...skumtech berkosan için pastadaki çilek idi..olsa daha güzel olurdu...olmazsa da sıkıntı yok...çünkü pasta zaten güzel...skumtech bir bonus idi...berkosan büyümeye devam ediyor mu ?? ediyor...o halde bir sıkıntı yoktur...bu büyümeyi en zor günlerinde yapabiliyorsa bence taktir etmek lazım...
    Yahu arkadaş scumtech kapalı bir kutuydu ne kadar eder,kaça alınır belirsizdi..
    Patron kötü niyetli olsaydı bunu parayı kaçırmak için bile kullanabilirdi..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    berkosan güçlü finansal yapısı ile fırsat gördüğünde yeninden organik büyümek için şirket almak isteyebilir...kaldı ki skumtechin alınma haberinden önce birçok yatırımcı bu şirket küçük değmez falan diyorlardı...belki de şirket alımı uygun görmedi...her zaman da skumtech olmasa da berkosan güzeldir demişimdir ...ama olursa daha da güzel olur dedim...hep pastanın çileği olur dedim..ben sırf skumtech için almadım berkosanı....büyüme hikayesini sevdiğim için ve bebek hisse olduğu için aldım...o yüzden de alım gerçekleşmeyince ben pozisyonumu bozmadım...

5. Şirketi derinlemesine araştıran mali işler kordinatörü ve yardımcısı ile görüşen yatırımcılar her an yeni bir yatırım kararının olabileceğini bilir,benim için sürpriz olmaz..
    Ne zaman olur olmaz,zamanlaması fırsatlara bağlıdır tüm şirketlerde olduğu gibi..
    Berkosan yurtdışında 2 tane halihazır yatırımını işlevselleştirmesi çok daha mühimdir..
    30 milyon dolar pd de baskı kurularak bardağın hep boş tarafına baktırma çabası sürüyor..

6. Şirketin piyasa değeri 4-5 milyar tl olur da bu finansallarla eyvallah deriz..
    2024/12 ulaşabileceği hasılatı ve kar marjına göre pd hedeflemek zor bir iş değil..

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bana şirket yönetiminin iyi niyetinden bahsetmeyin küfür ederim şirket ile ilgili en ufak bir kap haberi varmı bunlar hicmi ihale falan almıyorlar ayrıca dışarı haber sizdirmak desen bunlarda örnek scumtek bilançoyu son ana kadar bekletmek ne ararsan var bana bunlar iyi dürüst yönetici demeyin sizlerin şurada 2 veya 3 aylık maziniz var ben burada 3 yıldır varım şu ana kadar yönetimin hiç bir iyi niyetini göremedim kağıdın buralarda surunmesinin tek sebebi yönetimdir alahtan finansal yapısı güzel yoksa yönetim bizi bir kaşık suda boğar

8.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Bana şirket yönetiminin iyi niyetinden bahsetmeyin küfür ederim şirket ile ilgili en ufak bir kap haberi varmı bunlar hicmi ihale falan almıyorlar ayrıca dışarı haber sizdirmak desen bunlarda örnek scumtek bilançoyu son ana kadar bekletmek ne ararsan var bana bunlar iyi dürüst yönetici demeyin sizlerin şurada 2 veya 3 aylık maziniz var ben burada 3 yıldır varım şu ana kadar yönetimin hiç bir iyi niyetini göremedim kağıdın buralarda surunmesinin tek sebebi yönetimdir alahtan finansal yapısı güzel yoksa yönetim bizi bir kaşık suda boğar
    Ayrıca bugün itibari ile an itibari ile piyasa değerinin 48milyon dolar olmaliydi

Sayfa 739/882 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •