Originally Posted by drselcuk Ben de bugun izinliyim aldim cocuklari halisahaya geldim. 30 derece sicaklik altinda top kosturuyoz.. evde bos bos oturuyorlardı hareketlensinler.. Oh ya ne guzel doktor olmak varmis...anam cok istemisti dinlemedim 😂😂😂😂😂
Originally Posted by Webster Oh ya ne guzel doktor olmak varmis...anam cok istemisti dinlemedim Artık şuan çok cazip değil usta Emin olabilirsin
Originally Posted by aydinc Artık şuan çok cazip değil usta Emin olabilirsin Turkiye icin en iyi meslek hala doktorluktur. Yattigin yerde kazanirsin 😃😃😃😃 ustadi kizdiralim biraz...
Originally Posted by Webster Turkiye icin en iyi meslek hala doktorluktur. Yattigin yerde kazanirsin ustadi kizdiralim biraz... Ah ah işin içinde olmasam derim de Keşkeee
Originally Posted by Webster Turkiye icin en iyi meslek hala doktorluktur. Yattigin yerde kazanirsin ustadi kizdiralim biraz... Yatarak kazanan baska meslek biliyorum ama neyse sulandirmayim ortami
Originally Posted by drselcuk Yatarak kazanan baska meslek biliyorum ama neyse sulandirmayim ortami O dahi yatarken ekstra işçilik hareket yapmıyorsa mesleğini devam ettirmesi çok zor. Yok öyle hareketsiz yatıp şap şap para kazanmak. Böyle davrananlar burnundan kıl aldirmayanlar piyasadan erken siliniyor.
Originally Posted by drselcuk Ben de bugun izinliyim aldim cocuklari halisahaya geldim. 30 derece sicaklik altinda top kosturuyoz.. evde bos bos oturuyorlardı hareketlensinler.. hiç sevmem abi futbol
Originally Posted by boschyatirim O dahi yatarken ekstra işçilik hareket yapmıyorsa mesleğini devam ettirmesi çok zor. Yok öyle hareketsiz yatıp şap şap para kazanmak. Böyle davrananlar burnundan kıl aldirmayanlar piyasadan erken siliniyor. Kisa ve net anlatmışsınız.. agziniza saglik..
Forum Rules
Yer İmleri