O bu degilde Survivordakiler en guvenli kisiler suan😀 Kimse yaklasamiyor Yemek yok Temas yok Ne ballilar
Originally Posted by Jacho United Kingdom sanırım, (Ingiltere) SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Teşekkür ederim
Originally Posted by Webster Ftse yuz endeksidir İyi takip edilmeli Abd herkese kapisini kapatti ama ingilizlere kapatmadi Korfez krizinde dahi noktayi ingiltere koymustur... Adamlar dunyanin yoneticisi abd cin rusya hikaye... Üstad SP future 00:00 da açılıyor mu?
Originally Posted by Pestilence Üstad SP future 00:00 da açılıyor mu? İkiydi bire geldi...dayanamayacam sanirim ben Uc duble fiski cektim gozlerim gidiyor uzaklara
Originally Posted by Webster İkiydi bire geldi...dayanamayacam sanirim ben Uc duble fiski cektim gozlerim gidiyor uzaklara Üstad ben yatıyorum iyi geceler yarın bol kazançlı bir gün olacak
Originally Posted by Pestilence Üstad ben yatıyorum iyi geceler yarın bol kazançlı bir gün olacak İyi geceler ustadim kendinize iyi bakiniz
Vaka sayısı 12’ye yükselmiş.
Ohh yesss https://twitter.com/cnbcnow/status/1...079071234?s=21
Forum Rules
Yer İmleri