Sayfa 741/1006 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Sıkıntı olmaz borç verdim dersin.

Çalışıyorsa; çalıştı kazandı borç vermişti bana, geri ödedim dersin.
    Direk olan biteni söylese, eşim, oğlum, kızım her neyse hoşgeldin faizinden yararlanmıştı, tekrar yararlanabilmek için bana hesap açtılar, parayı da bana transfer etti, para onun aslında dese olmuyor mu?

Maliye bunlarla uğraşıyor mu bilmem de, bu ülkede bir ton ciro yapıp zarar gösteren bir kuruş vergi ödemeyen bir ton işletme var, şirket üzerinden araba alıp vergiden düşen ama şahsi kullanan bir ton adam var, öncelikle bunları halletsin...

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Direk olan biteni söylese, eşim, oğlum, kızım her neyse hoşgeldin faizinden yararlanmıştı, tekrar yararlanabilmek için bana hesap açtılar, parayı da bana transfer etti, para onun aslında dese olmuyor mu?

Maliye bunlarla uğraşıyor mu bilmem de, bu ülkede bir ton ciro yapıp zarar gösteren bir kuruş vergi ödemeyen bir ton işletme var, şirket üzerinden araba alıp vergiden düşen ama şahsi kullanan bir ton adam var, öncelikle bunları halletsin...
    Öyle diyor, doğruyu söylüyor zaten, borç verdi (para onun aslında) diyor.

Maliye dediklerin lede uğraşıyordur mutlaka ama bence onlarda da seçici davranıyordur.
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

3.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Öyle diyor, doğruyu söylüyor zaten, borç verdi (para onun aslında) diyor.

Maliye dediklerin lede uğraşıyordur mutlaka ama bence onlarda da seçici davranıyordur.
    maliyenin derdi istanbul daki lüks konut ve cipler olsa gerek bildiğim kadarıyla piyasa orada dönüyor.

4. bu arada 7/24 EFT yapılacaksa bankalarında haftasonu hesaba geçen paraya faiz işletme fonsiyonu gelmeli.

5. Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. TEB için bir kere daha beni şaşırtmadı.

mobil bankacılık limiti 200 bin olunca, bankadan eft için masraf ister.

10 gün para bankada kalırsa masraf çıkmayacak der. Ama yine de masraf çıkartır.
    valör yok der. özellikle sorulur. Ama ertesi gün düşük faiz ile işlenmiştir.
    Kapa aç nedir? bir sistem bu kadar mı standarttın dışında işler.
    REZİLLİK.

7.  Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    TEB için bir kere daha beni şaşırtmadı.

mobil bankacılık limiti 200 bin olunca, bankadan eft için masraf ister.

10 gün para bankada kalırsa masraf çıkmayacak der. Ama yine de masraf çıkartır.
    valör yok der. özellikle sorulur. Ama ertesi gün düşük faiz ile işlenmiştir.
    Kapa aç nedir? bir sistem bu kadar mı standarttın dışında işler.
    REZİLLİK.
    TEB'in bu başarısına ek olarak HSBC'de aynı müşteri memnuniyetini (irony var) sağlıyor....
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8. cepteteb de transferler ücretsiz değil mi? marifetli haricinde bir de cepteteb hesabı açıverin, öyle deneseniz.

Sayfa 741/1006 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •