Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 741/1014 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. https://emlakkulisi.com/kis-gayrimen...t-gecti/556480

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Genelde kış mevisiminde turistik bölgelerde konut fiyarları düşer, ancak bu yıl fiyatlar yükselişe geçti. 2017'nin Haziran ayından Kasım ayına kadar Türkiye'nin turistik şehirlerinde konut fiyatları ciddi oranda arttı. Metrekare konut fiyatı artan ve azalan şehirler İzmir'de 218 TL arttı Balıkesir'de 185 TL arttı Muğla'da 126 TL arttı Çanakkale'de 77 TL arttı Analya'da 28 TL azaldı*

Kaynak :*Emlakkulisi.com

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Dün apartmana ilk defa merkezi ısınmanın doğalgaz faturası geldi. Yönetici ( binanın müteahhidi ) ''Abi kalorimetreleri kapıcı okudu ama ben paylaşımı bilmiyorum, yardımcı olurmusun '' dedi. Ben zaten 2 ay önce basit bir yazılım yaparak hazırlık yapmıştım. Okunan değerleri ve fatura bilgilerini girerek ; dairelerin ısınma giderini bilgisayardan aldık. Kapıcıya her daireye vermesi için bilgi ve ödeme icmalini verdik. Bu gün biri marangoz diğeri gıda toptancısı iki komşu kapıma gelerek '' Beyefendi bu hesabı yanlış yapmışsın. Ben dairemin içini ısıtmak için 12 TL. harcarken, ortak alan ısıtmasına %30 pay 28 TL. nasıl olur '' dediler. Adamlara Enerji verimliliği kanunu ve ısı performans yönetmeliğini verdim. Okumalarını ve sonra konuşmamızı tamamlamayı söyledim. ''Biz kanunla para kazanıyoruz, bizi ilgilendirmez, saçma sapan kağıtlarla para ödemeyiz. Ben evimin ısınmasını veririm, başkada para vermem '' dediler. O zaman sizi daha fazla kapıda bekletmeyeyim, hiç ödeme yapmayın, yönetici icradan alsın parayı. İcraya ödeme yaparken bir avukata gidersiniz size güzel güzel para nasıl ödeneceğini anlatır dedim. Yöneticiye '' sakın 7 günlük ödeme süresini uzatma bunlara , verelim icraya ( Kat malikleri genel kurulunun kararı var ) katmerli ödesinler ki, diğerlerine ders olsun dedim.
    Bu yönetmelik cok iyi oldu..İlk çıktığında 2011-2012 de apartman yönetimi toplantısında çok anlattım.Aval aval baktılardı hepsi.Birkaç yıl sonra yeni yapılan çevre binalarda görünce (yeni binalarda zorunlu olduğundan) iyi birşeye benziyor demeye başlamışlardı.İstanbul Ankara'daki toplu konutlarda da bağıran cağıran çok olduydu.Bireyselleşmeye karşı cok dirençli bir toplumuz vesselam.Yenilikleri de töbe hoş karşılamayız.

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

3. Bursa dışındakilerin hepsi balondur. Bursa da otomotiv ihracatı ve yan sanayi ihracatı çok iyi olduğu için gelir artmıştır.

Diğerlerinin hepsi balondur. Emlaktaki artış kişi başı gelir artışı ile orantılı değilse %100 balondur.

Evi satın alacak adamın gelirinin artması lazım ki evlerin fiyatı artsın.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    https://emlakkulisi.com/kis-gayrimen...t-gecti/556480

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Genelde kış mevisiminde turistik bölgelerde konut fiyarları düşer, ancak bu yıl fiyatlar yükselişe geçti. 2017'nin Haziran ayından Kasım ayına kadar Türkiye'nin turistik şehirlerinde konut fiyatları ciddi oranda arttı. Metrekare konut fiyatı artan ve azalan şehirler İzmir'de 218 TL arttı Balıkesir'de 185 TL arttı Muğla'da 126 TL arttı Çanakkale'de 77 TL arttı Analya'da 28 TL azaldı*

Kaynak :*Emlakkulisi.com

4. Esenyurt tan bir proje. Buna İskan verirler rüşvetle.

5. İstanbul da TOKİ nin yaptığı bir proje. İskan alınmıştır. Rüşvet Rüşvet Rüşvet...

6. Ataşehir den güzide bir görüntü...

7. MHP: 'Rüşvet alanların mallarına da el konsun'

https://www.cnnturk.com/turkiye/mhp-...a-da-el-konsun

8. Belediyede bir milyonluk rüşvet çarkı..

http://www.gelecekgundem.com/belediy...rki-h1582.html

Sayfa 741/1014 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •