Sayfa 741/1005 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ky psikolojisi çok ilginç.

iş bankası son 2 yılda en fazla giden kağıtlardan biri. şişe de öyle. ama işte ralli olurken sönük kalınca dikkat çekiyor.

neyse olur öyle. çok iyi yönetilen şirketler ederini dolar bazlı bile katlar.
    Viopcu'nun vadesi kısadır hocam

Bana 3 hisse alacaksın 20 yıl sonra bakacaksın deseler başa Şişe'yi yazarım.

2. [QUOTE=sindoma53;6494469][/B]

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2.54 üzeri hacimli haftalık kapanış yaparsa 2.70 yeni hedefim olur dolar bazlı[/QUOTE]

dün bu konulara kendimce hem temel hem teknik olarak değindim 2.54 önemli bir bant tı hacimli geçildi bugun teğidine bakıcaz , devamında dolar bazlı 2.61-2.70 bandı takip ediceğim bantlar , dün alt kadroyu bilen badem sistemi direnci bu yüzden kırdısistem her zaman bizden önde unutmayın sizin bitti dediğiniz yerde onlar yukarı sürer sizin devam dediğiniz yerde onlar aşağı basar onlarla kavga etmeyin akarken doldurun
    benim için dün 2.54 üzeri kapanış önemli idi bugunde sabah belirttiğim 2.61 üzeri kapanışı yaptık dolar bazlı.
    güzel bir hafta oldu dinlenelim.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Emeği geçenlere teşekkürler, iyi akşamlar.
    Bu saatten sonra lönk işi artık çok riskli bence akçay ne var ne yok satmakla iyi yaptı. Düşer düşmez orası belli olmaz ama bist 100 eski paraynan 700bin oldu, bi ara sambacıların bovespasıynan paralel cizgi çekiyodu bistt, şindi fark o kadar açıldı ki sambacılar hergün samba yapsa bize yetişemez heralde
    Kusura bakmayın orta vadeli analez yeteneğim yok, bu konuda en iyi abka ile akçay die düşünüyorum.
    Bakalım bakalım nolcak, buralardan bi düzeltme gelicek mi yoksa go go tar tar gelsin paralara devam mı
    Ben mi
    Tabiki konu komşu tüm mahalleli olarak dönüşü görünce şortumuzu çekeceğiz. Şimdilik türübün rahat
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT kapanış, Y/F eşleştirmede bile aldı, baştaki ilk 3 kurum iyi mal aldı, Artık düşüş beklenen Çarşamba ve Cuma günlerinde piyasanın sattığını alıyorlar, bu alış çokta sıradan gelmedi bana, bakalım bu alışın altından ne çıkacak!

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ky de iş bank ne gezer hocam

vallaha 3 civarı maliyetle taşıyorum. burda çok yazdım ipleyen olmadı. ben de boşverdim. sonra temettüyle falan tekrar alınca maliyet 4'e çıktı. artık ahiretlik olduk. maliyet 2 yılda sıfır gibi bir şey oldu.
    audentes Fortuna iuvat

6. Post

Alıntı Originally Posted by EML:cheers:AK Yazıyı Oku
    şu carlsbergin rengini kırmızı yapsalardı ne vardı

hep yeşil göre göre bıktım bastıydım shortu

Tuborg tercihi yapabilirsiniz?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    vallaha 3 civarı maliyetle taşıyorum. burda çok yazdım ipleyen olmadı. ben de boşverdim. sonra temettüyle falan tekrar alınca maliyet 4'e çıktı. artık ahiretlik olduk. maliyet 2 yılda sıfır gibi bir şey oldu.
    ozaman senin ky damarlarlarında bi sıkıntı var

ky dediğin 5 ayda dolar 9x yapacak hisseyi arar

8. 28.7.23 Cuma

İstanbul borsası bir bütün olarak TL bazlı en yükseğini gördü en yüksek kapattı ..

Vobyvade 8000(uzlaşma 7990.25)

Alemin longerlerine tebrikler
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 741/1005 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •