Sayfa 742/1009 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yine dış güçler bizimle uğraşıyor.Myanmar Kyatında bile bu kadar oynama yok

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    BIST 120000 , Dolar 3.30 altı beklentin tarih mi oldu?

Millete '' Allahın iş bilmezleri'' demiştin de, o bakımdan..
    dolar maliyetin kaç.?

Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    önemli olan kalıcı olabilmesi....
    bekleyip gorecez

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence kalıcı ben 3.50 nin altı zor olur diiyordum ama inandırıcı olsun diye 3.40 ın bile altını göstermeye kalktılar
    kalkışma zamanıdır herkes herşey birilerine kalkışıyor dolar neden geride kalsın ki
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    eski topikte kaldı yazı...ama mesajım netti...3,5 altı dolarda alım fırsatıdır...3,4 altı ise kaçırılmayacak bölgelerdir...o sıralarda bik bik öten tl 3 liraya inecek goy goycuları vardı..dolartl 3,6 oldu..onları sahneye bekliyoruz şimdi...esas şimdi gelip argumanlarını savunsunlar...dolar 3,4 altına indiğinde kaçmadık biz..o zaman da savunduk argümanlarımızı.

tekrar edeyim...eurousd 1,2 altında kaldıkça dolartl de ilk hedef 4 tl dir....parite 1,15 lere ne kadar erken gelirse dolartl de o kadar erken 4 hedefine ulaşır.

bu arada 3,6 önemli bir seviye, bugün öğleden sonra veri ardından tekrar 3,58 lere bir gevşeme beklerim...haftayı 3,6 üzeri kapayacağımızı düşünmüyorum...sindire sindire yukarı gidecek bence.

bu güzel bi yorummuş
    bir halt olacağı yok.

Dolar Altından Sonra TL'yi de Vurdu;3 ayın zirvesini gördü

Dolar fiyatları yeni güne yükselişle başlamasının ardından 3.60 seviyesinin üzerini görerek yaklaşık 3 ayın en yüksek seviyesini gördü.. Piyasalar ABD tarımdışı istihdam rakamlarını bekliyor.

http://www.hurriyet.com.tr/dolar-fiy...sinde-40601541

Avrupada İflas Eden Turizm Acenta Ve Havayollarının Durumu Türkiye Turizimcisinide Vurdu

http://www.hurriyet.com.tr/turkiyeyi...lasta-40601532

Sahi Ziraatin TC Hazinesi adına senelik % 2.40 Temiz oranlı veya kira ödemeli Altın toplama işinin çook iyi gittiği söyleniyorMUŞ.Halkın ilgi ve alakkası muzzammış ,diyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Gece gece yine hareketlendi, arkadaş piyasa kapalı forex oynayan dışında bu saatte alıp satılamıyor ki, sonra diyorlar dolar 3.59 gördü, e ben satamıyorum ordan akşam 3.57 idi piyasa kapandığında.
    Dip olarak da 3.38'den döndü deniyor, nerede 3.38den alan var mı ben 3.40dan alabildim 3.39 bile alamadım.
    Sayın Pilavlı,tfx target den gece saat 24:00 a kadar alım satım yapabilirsiniz..YTD

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    dolar maliyetin kaç.?
    Ne alaka..3.90 desem mutlu mu olacaksın..

Buradaki konu büyük lokma yeyip, büyük laf etmemek..

Bu sefer çok boğa gördüm seni de, yazmadan edemedim..

Yoksa herkes yanılabilir..çok normal..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ne alaka..3.90 desem mutlu mu olacaksın..

Buradaki konu büyük lokma yeyip, büyük laf etmemek..

Bu sefer çok boğa gördüm seni de, yazmadan edemedim..

Yoksa herkes yanılabilir..çok normal..
    tatava yapmada maliyetin kaç ise bi ss yap fotosunu at görelim şeklinde yazacaktım lakin gerek duymayıp;
    peki demeyi tercih ettim..

Sayfa 742/1009 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •