Çok haklısınız Bahri Bey, geçen atm para çekme limiti üstünde paraya ihtiyacım oldu. 50 TL kadar daha çekmem gerekti. Gişeden çekmek istedim. ATM'den çekebilirsiniz cevabı aldım. Siz iş hacminiz artsın işsiz kalmayın diye geldim diyemedim. Gişe çalışanları gelen müşteriyi atm ye yönlendirerek kendilerine zarar veriyorlar farkında değiller.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Xxx banka SGK Bağkur vergi ödenecek nakit ödeme almıyoruz banka hesabı olması lazım der firma elemanı her zaman vardı müşteri değilmiyim kartım var bankamatikten parayı yatır sıra al öyle gel diyor sadece hesaptan ödeme oluyor diyor
özel bankacılık müşterisinin kendi şubesindeki durumu [emoji2][emoji2][emoji2]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçen kendi evime yakın şubede kredi kartı borcumu ödemek için gittiğimde kredi kartı borcunu bu şubede almıyoruz cevabı aldım ama şu şubeniz alıyor dediğimde biz almıyoruz demişti git atm ye demiştibankaların haddinden fazla gereksiz maliyetleri var mesela çoğu banka çalışanları emekli olduktan sonra bile marka hastanelerde en pahalı operasyonları parasız olabiliyor ! sıradan emekli bir vatandaş ise bir kamu hastanesinde sadece muayene olsa bile maaşından kesiliyor
Dolar için oran alan var mı....
Çoğunlukla TL paylaşılıyor, kimsede Dolar yok galiba!!!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri