Sayfa 743/997 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    su bank of chane subelesmeye baslasada yabancı bankalar arasında rekabet artsa en azından icbc ile artar..gerci bu icbc nasıl banka anlamadım zaten subesi cok az ...bazen yolum ustu subelerinin onunden geciyorum icerde 1 musteri bile olmazmı.. yok..eskiden tekstilbankken icerisi musteri doluydu ..icbc oldu bireysel son buldu galiba .
    3-4 ay ICBC ile de çalıştım.Cidden vade günlerinde iceride ara-sıra 1-2 müşteri oluyordu.Bir seferinde 13.30'da şubeye girdim,sadece güvenlik vardı.Çalışanlar bile 15 dakika sonra geldi.Tam çiftlik gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    neredeyse 3 yıldır banka gişesinden 1 tane bile işlem yapmadım fatura ödemeleri olsun havalesi olsun eft si olsun her türlü işlemi internet bankacılığından yapıyorum bankalar da bu kadar personele bu kadar şubeye gerek yok dükkan gideri personel gideri gibi maliyetler minimize olursa hem mudi istediği oranı daha rahat alır hemde kredi kullanmak isteyenler daha makul faizli kredi çekebilir !
    bana göre bankaların istihdam politikası artık bilişim teknolojisi yönünde değişecek
    Çok haklısınız Bahri Bey, geçen atm para çekme limiti üstünde paraya ihtiyacım oldu. 50 TL kadar daha çekmem gerekti. Gişeden çekmek istedim. ATM'den çekebilirsiniz cevabı aldım. Siz iş hacminiz artsın işsiz kalmayın diye geldim diyemedim. Gişe çalışanları gelen müşteriyi atm ye yönlendirerek kendilerine zarar veriyorlar farkında değiller.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Enpara gıdım gıdım artırmaya devam ediyor....

https://www.qnbfinansbank.enpara.com...aiz-orani.aspx
    Hala 500k 32 gün %14.

Bunun %14,75 olması lazım.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Xxx banka SGK Bağkur vergi ödenecek nakit ödeme almıyoruz banka hesabı olması lazım der firma elemanı her zaman vardı müşteri değilmiyim kartım var bankamatikten parayı yatır sıra al öyle gel diyor sadece hesaptan ödeme oluyor diyor

özel bankacılık müşterisinin kendi şubesindeki durumu [emoji2][emoji2][emoji2]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Çok haklısınız Bahri Bey, geçen atm para çekme limiti üstünde paraya ihtiyacım oldu. 50 TL kadar daha çekmem gerekti. Gişeden çekmek istedim. ATM'den çekebilirsiniz cevabı aldım. Siz iş hacminiz artsın işsiz kalmayın diye geldim diyemedim. Gişe çalışanları gelen müşteriyi atm ye yönlendirerek kendilerine zarar veriyorlar farkında değiller.
    geçen kendi evime yakın şubede kredi kartı borcumu ödemek için gittiğimde kredi kartı borcunu bu şubede almıyoruz cevabı aldım ama şu şubeniz alıyor dediğimde biz almıyoruz demişti git atm ye demişti bankaların haddinden fazla gereksiz maliyetleri var mesela çoğu banka çalışanları emekli olduktan sonra bile marka hastanelerde en pahalı operasyonları parasız olabiliyor ! sıradan emekli bir vatandaş ise bir kamu hastanesinde sadece muayene olsa bile maaşından kesiliyor

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hala 500k 32 gün %14.

Bunun %14,75 olması lazım.
    Ben de diyorum Burgan artık 15.50 yapmalı,bunlar bizi kesmez diye,ama dinleyen yok üstat....

7. Dolar için oran alan var mı....
    Çoğunlukla TL paylaşılıyor, kimsede Dolar yok galiba!!!
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Dolar için oran alan var mı....
    Çoğunlukla TL paylaşılıyor, kimsede Dolar yok galiba!!!
    Dolarda genelde faiz in faizi çok etkilemediği için 45-60 gün bağlıyoruz o yüzden tl de 11 kere şubeye giderken dolarda 5-6 kere giderek hem zaman kazancı hem beyin yorulmuyor. Bu yüzden dolar oranı tl ye göre daha az sıklıkla paylaşılıyor.

Sayfa 743/997 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •