Öyle bir yatırım yapsaniz milletvekili bakanların yeğenleri kuzenleri nerde işe girecek?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Öyle bir yatırım yapsaniz milletvekili bakanların yeğenleri kuzenleri nerde işe girecek?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu diyorum ya..
Bu iskencenin tek bir amaci var, Icra takibi ile ugrasma..!
Eger bu kadar zor olmasa, hesaptan para calan Banka bilmez mi, 3 haftada icra gelir, alirlar bu paralari geri diye.
45 Milyon dosya var Icra'da.
80 Milyon Nufus, yarisi cocuk, bir dusunun.
Bu 45 milyon dosyayi konu edince, ya bunun yarisi odenmemis telefon faturalari, kucuk paralar diyor.
Ama telefon borcu takibe dusmus vatandasa pasaport vermiyor.
Noter'de islem yaptirmiyor.
Ozetle zorluyor yani.
Kardesim sen kotuyu zorla..! diyen varmi ?
Simdi bazi kafadan bacaklilar cikar, kardesim bu konunun konut topiginde ne isi var ? diye bize ayar ceker.
O yukarda yazdigimiz 21 m2 dairesine 560 TL. bakim tutum dayatilan vatandasin hakkini kim koruyacak.
Burada yaziyoruz, ogren ki, angut gibi oy kullanma.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, canlı yayında açıklamalarda bulundu.
Tuna, "Ulaşıma 2018 yılı içerisinde zam yapmayacağız. Gece sabaha kadar olan ulaşım noktasındaki hizmetimiz de memnuniyet uyandırdı. Zam olmayacak, tek gidişlik kartlar 4 liraydı, onu da 3 liraya indiriyoruz.
Ankara'da bütün otoparkları İSPARK benzeri ANPARK denetimine alacağız" diye konuştu.
http://www.hurriyet.com.tr/ankaranin...m-var-40684218
Tum bunlar mumkundu de, son 20 sene neden bu hirsizi orada tuttun Eyy bas ampul ?
Vatandas Ali 2014 yilinda cebinde ki 100 bin lirasi ile 400 bin tl lik ev alir.300 bin kredi ceker.Ve bu ev 2018 de 700 bin tl olur.
300 bin krediyi cikinca 100 bin tl sinin 400 bin tl oldugunu gorur.
Hisse net forumlarinda ki usta ekonomist keremcan bey 2014 yilinda cebinde ki 100 bin tl si ile dolar alir.dolarin 2 katina cikmasindan dolayi cebinde ki para 200 bin tl olur..
Sonuc olarak keremcan bey forumda gururuna yediremeyip halen 2014 yilinda ev almis birisi ile dolara yatirim yapmis birisini her gun papagan gibi karsilastirarak insanlarin yanlis yaptigini dusunur..
+++
Keremcan gelip ama 300 bin e kredi faizi de oduyor eline daha az para gececek diye agzi sulanmis vaziyette yazi yazacakken,dolara yatirim yapacak adamin kira gideri olacagini,ev alan kisinin ise kira dan daha az kredi faizi odeyecegini akil edemedigini anlayip yazdigi yaziyi siliyor..
Sayın Üye,evet burada bazı üyeler belki ajitasyon derecesinde konut yatırımının yanlış olduğunu söylüyor ama çok iyi gözlem ve lokasyon seçimi ile alınan uygun maliyetli konutlar hariç,yatırım amaçlı konut şu şartlarda bence de yatırımcısını çok üzer,ayrıca ben de son 3 yılda alınan konutlarda %100 ve üzeri kazanana ne gerçek hayatta nede sosyal medya üzerinde şahit olmadım,böyle becerikli kişiler genelde oturma amaçlı değilde daha önceki sayfalarda bazı üyelerimizin de betimlediği üzere al-satcı yada fırsatçı tabir edilen kişilerdir diye düşünüyorum.
Benim vurgulamak istediğim durum şu; emlak yatırımı matematikten faydalandığınızda her zaman daha karlıdır. Sonucta 1 lira ile 5 liralık yatırım yapıyorsunuz. Fakat dövizde en dipten alıp en yüksekten satmak, trade etmek vs kaç kişinin harcı ?
Bugün gidip başakşehirde 400 kira bedelli ev alan birisi kafadan 10 yıldan önce kar etmeye başlayamaz.
Ancak misal daha geçen ay 1500 tl kira getirisi olan dükkanı 240 bin tl ye aldım.hemde bitişiğinde avrupa konutları kale var. Yarın kentsel dönüşüme girse değeri 1 milyon. Girmese de mühim değil sonuçta 3 sene sonra getireceği mevduat faizi ile kira bedeli kafa kafaya gelecek, dükkan bana kar kalacak.
Mantığa uyduktan sonra en istikrarsız, dövizin tavan yaptığı dönemde bile mantıklı emlak yatırımı dövizden kesinlikle daha çok getirir uzun vadede.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri