Sayfa 744/937 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Viop LXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben geçenki 40bin tl zararı kurtardım tek abi senden başka şey isteseymişim yine olucakmış

Vobda mutlak kazanmalısın
    Yohusa paralar dönüyor dolaşıyor bana geliyor
    Geçen hafta kar satışı yapmayanların parası Bozkurt’a geldi..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    #PETKM, %93,47 oranında hissesine sahip olduğu Petlim Limancılık'taki tüm paylarını SOCAR Aliağa Liman İşletmeciliği A.Ş.'ye devrettiğini duyurdu.

�� Satış, 30 Haziran 2025 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla gerçekleşti.
    Bedava ya mi

3. İTO verisi genelde yüksek gelir. 12 gibi geri çekilme bekliyorum veriyle birlikte bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İTO verisi genelde yüksek gelir. 12 gibi geri çekilme bekliyorum veriyle birlikte bakalım.
    Öyle ahım şahım geri çekilme değil tabi, piyasa bir on beş dakika bocalar sonra gene short kavurmaya devam eder

5. Konya'da bir dökümcü 600 bin ton döküm ile piyasayı tokatlayıp kaçmış. Bunun bir de banka borcu vardır. Piyasaya taktığı miktar 1,5 milyar.

58 yıldır faaliyet gösteren, Avrupaya demir çelik ihraç eden, 420 kişiye istihdam sağlayan ve 690.000 ton üretim kapasitesiyle Türkiyenin en büyük 500 kuruluşu arasında 304. sırada yer alan Sıddık Kardeşler Haddecilik, konkordato ilan etti.

sanki ülkeyi işgal kuvvetlerinden ingiliz biri yönetiyorda...ülkenin firmalarını teker teker iflas ettiriyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Tüik enflasyonu beklenti dahilinde gelir ve bu ay faiz indirim süreci başlamış olur.
    Enflasyon oranları %1,5 ve altına inmesini bekliyorum. Ancak MB de doları bunun üzerinde değerlendirirse (Mb diyorum çünkü bizde serbest döviz piyasası yok, kontrollü döviz piyasası var) sanayici bir miktar rahatlamaya başlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    58 yıldır faaliyet gösteren, Avrupaya demir çelik ihraç eden, 420 kişiye istihdam sağlayan ve 690.000 ton üretim kapasitesiyle Türkiyenin en büyük 500 kuruluşu arasında 304. sırada yer alan Sıddık Kardeşler Haddecilik, konkordato ilan etti.

sanki ülkeyi işgal kuvvetlerinden ingiliz biri yönetiyorda...ülkenin firmalarını teker teker iflas ettiriyor...
    Bana göre %3-5-10 puan faiz indirimi ile bu tedavi bitmez artık çok aşındı sermayeler. Bizim Dr yoğun bakım daki hastaya saç ekimi botoks yapıyor. Hasta öldü ölecek bana göre durum böyle.

Sayfa 744/937 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •