Sayfa 745/1003 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Abey TL bazlı bakıyom... çok fena.... Dolar bazlı bakıyom daha fena... bakıyom bakıyom kafayı yersin dayu ne edecek bu borsa? Esas çıkış başlamamış gibi duruyo dolar bazlı, fişi çekmişler 6 ay çık tatile gibi gibi duruyo TL bazlı.

XLEŞ de hareket yok.

Çözene iyi para var...

2.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Faizle beslenen elbette faizlerin yüksek olmasını isteyecektir.Dolarla kurla beslenen elbette kurların sürekli artmasını isteyecektir.Ama Yusufçuk hepimiz aynı gemideyiz paranı dolara yatırıyorsan Yusuf Yusuf doğalgaz fiatları yüksek , kömür fiatları yüksek demeyeceksin öyle bir şeye hakkın yok çünkü paranı dolara euroya yatırarak o kalemlerin fiatının artmasına sen sebep oluyorsun.
    Kanka, devletin başındakilerin paralarını dolar euro olarak sakladıklarını öğrendik defalarca sızan belge ve ses kayıtlarıyla. Eee şimdi imam (tayyar) ossurursa cemaat(biz) sıçarmış deemi...

Ondan çok kurcalama borçlu çıkarsın...

3. Keşke modlar zaman zaman etkinlikler yapsa. Mesela XXXXXX isimli üyeye bu akşam 23:00 a kadar sövmek serbest vs gibi

4.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Faizle beslenen elbette faizlerin yüksek olmasını isteyecektir.Dolarla kurla beslenen elbette kurların sürekli artmasını isteyecektir.Ama Yusufçuk hepimiz aynı gemideyiz paranı dolara yatırıyorsan Yusuf Yusuf doğalgaz fiatları yüksek , kömür fiatları yüksek demeyeceksin öyle bir şeye hakkın yok çünkü paranı dolara euroya yatırarak o kalemlerin fiatının artmasına sen sebep oluyorsun.
    Onla alakası yok dostum seni gandırmışlar. O papazı vermiyecektik. dış mihraklar tarafından yükseltiliyor şey yılanoğlu
    vatandaşımızda aç mı kalsın mecbur yatırım enstrümanı olarak kullanıyor şeyi
    Tabii hükümette şey yükseldikçe açığını zam olarak yapacak
    yani kısır bi döngü içine girdik, dış minnak lar tarafından
    Hamdım Piştim Yandım

Allah rızası için şununla polemiğe girmeyin,

6. Dolar nasıl düşer?

1. Ermeni Soykırımı yaptığımız tüm dünyaya ilan edilip mağdurlarla helalleştiğimiz zaman
    2. PKK’nın talepleri olan öz yönetim özerklik vs verilecek, PKK Batının değil bizim kara gücümüz ilan edilerek helalleştiğimiz zaman
    3. Kıbrıs’ta KKTC’nin üstüne soğuk su içilip Akıncı’nın Kıbrıs Cumhuriyetinin bir muhtarı olup Rumlarla helalleştiğimiz zaman
    4. Mustafa Kemal’in ezip yok ettiği feodal ve işbirlikçilerle helalleştiğimiz zaman
    5. S-400’leri millet bahçelerinin oyuncağı yaparak meclisi bombalayan zavallı askerlerle helalleştiğimiz zaman
    6. Montröyü çöpe atıp Putinle helalleştiğimiz zaman
    7. Elimizdeki sondaj gemilerini haliçe bağlayıp fener patriği ile helalleştiğimiz zaman

Var mı bi troleybüs benimle iddiaya girip HELALLEŞECEK?

7.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Dolar nasıl düşer?

1. Ermeni Soykırımı yaptığımız tüm dünyaya ilan edilip mağdurlarla helalleştiğimiz zaman
    2. PKK�nın talepleri olan öz yönetim özerklik vs verilecek, PKK Batının değil bizim kara gücümüz ilan edilerek helalleştiğimiz zaman
    3. Kıbrıs�ta KKTC�nin üstüne soğuk su içilip Akıncı�nın Kıbrıs Cumhuriyetinin bir muhtarı olup Rumlarla helalleştiğimiz zaman
    4. Mustafa Kemal�in ezip yok ettiği feodal ve işbirlikçilerle helalleştiğimiz zaman
    5. S-400�leri millet bahçelerinin oyuncağı yaparak meclisi bombalayan zavallı askerlerle helalleştiğimiz zaman
    6. Montröyü çöpe atıp Putinle helalleştiğimiz zaman
    7. Elimizdeki sondaj gemilerini haliçe bağlayıp fener patriği ile helalleştiğimiz zaman

Var mı bi troleybüs benimle iddiaya girip HELALLEŞECEK?
    Dıjj güçler sebep yani. Tebrikler bakış açınıza. Allah sonumuzu hayretsin bu şekilde. Kokaini de lüx arabalarda da dıjj güçler çekiyor zaten

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    o boz ayı değil bi kere...kutup ayısı...tamam mı?

ayrıca evet ben ne zaman topic açsam bu piyasada acaip hareketler oluyor...iyi ama işte para kazanılıyor
    Erken kapatsak olmazmı haydi kapat kapat yeter da bu kadar eksin
    yada daha cok hızlı yazalım bian once bitsin sonra

22 mart vakasını bize yaşatan arkadaşımız yeni topici açsın

Sayfa 745/1003 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •