Sayfa 745/993 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Silmeye derken?
    Silkelemeye mi?
    Yok silip yok edeceklerSilkeleme sınırını aştı vicdansızlar.

Kuyumcu gr altını bankadan ucuza veriyor altin da düşüş bekliyorlar demekki.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bugün ofisten Amerikalı mühendis meslekdaş ile konuştum. Sizin bu enflasyon ne zaman düşer dedim.
    Gelecek sene dedi bu sene düşmesi çok zor dedi.
    FED muhtemeldir bu sene sonuna kadar faiz artırmaya devam edebilir.
    Doğrudur ben pek anlamam şefim kardeşim HURKUŞ ben sadece ölçü birimi olarak tl anlamsız zatende usd filanda sonuçta kağıt para o anlamda yazdım bence başarı kıstası dolar bazı bile kendimizi kandırmaca aslolan elimizdeki para / para ile ölçülebilecek hayallerimiz gibi değişik bir bakış açısı getireyim dedim.

Bu arada dün bir yerde bir video atmışsınız ormanda kesim yapan ormancılarla ilgili....bende 7 ay odunculuk yapmıştım şilede köyde ilgimi çekti.

y.t.d

Baki ersoy mehmet bohçacının daveti üzerine geri dönmüş. Ya yalan konuştuğunu kabul etmiş. Yada bohçacı söylenenlerin doğru olduğunu kabul etmiş
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kuyumcu gr altını bankadan ucuza veriyor altin da düşüş bekliyorlar demekki.
    Altın oranı düşük olabilir. Dikkat.
    Gram Altın 24 ayar ve 22 ayar altın olmak üzere iki çeşit altın saflığında üretilmektedir. 24 ayar altın 0.995 saflığında has altından, 22 ayar altın ise 0.916 saflığında has altından oluşur.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6. Benim bahsettiğim altın şerit halinde orijinalden çekilmiş ,makasla kesilen , kapalıçarşı da bu tarz da bi sorun hic görmedim fiyatta kazıklama olabilir o ayrı konu .

7. Yani 995 lik terazide bu fark karşılanır her zaman .

8. Savaşta olan ve tüm ülkeleri karşısına alan Rusya nın parasına bak. Bir de bizim hale.
    Yazık yahu

Sayfa 745/993 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •