Sayfa 746/751 İlkİlk ... 246646696736744745746747748 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Yönetim, Devler Ligi'ne girişte futbolculara moral vermek için dev bir prim ödemeye hazır.
    MİLYON EUROLUK PRİM
    Başkan Ali Koç, yöneticilerin kendi ceplerinden vermesi kaydıyla 3 milyon Euro'luk bir rakam belirledi. Ancak sponsorların ve Fenerbahçe'ye gönül veren iş adamlarının da devreye girmesi halinde bu rakamın artma ihtimali de bir hayli yüksek görünüyor.
    AYAKBASTI PARASI TAM 25 MİLYON EURO
    Şampiyonlar Ligi'ne giriş, prestij kadar kulübün gelirlerinin artması anlamı da taşıyor. Fenerbahçe, Benfica'yı yenerse ayak bastı parası olarak 24.8 milyon Euro'yu kasasına koyacak.
    TOPLAM 29 MİLYON EURO
    Play-off turuna kalınarak hak kazanılan 4.29 milyon Euro ile birlikte gelir 29.09 milyon Euro'ya (yaklaşık 1 milyar 400 milyon TL) ulaşacak. Aynı zamanda Devler Ligi'nde her galibiyet 2.1 milyon Euro (yaklaşık 100 milyon TL), beraberlik ise 700 bin Euro (yaklaşık 34 milyon TL) kazanma şansını beraberinde getiriyor.

Primi ilk maçtan önce söylesene şimdi söylüyorsun.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    957
    Geçen cimbomu eleyip şampiyonlar liginde sıfır çeken young boys 52 milyon euro kazandı, bizimkiler de herhalde bir kaç puan alır 60 70 bandında bir rakam kazanç elde eder herhalde.

Nene ile Alverez yok.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Fener Benficayı elerse tavan olur,,elenirse 12.50 lere kadar sarkar.
    Eleyebilir mi?
    Başta mou olmasaydı,ben bile olsaydım bu kadro ile rahatlıkla elerdim,,ama mou yu anlamak zor.Ne yaptığı,ne konuştuğu belli değil.
    Adam resmen tazminata oynuyor.

bugün hasretbahçeden ziyade

cincon için kader günü ,

eğer elenirsek şampiyonlar ligi ayak bastı parasının tümü onların kasasına girecek...

malüm öyle hindi gibi şişiniyorlar oysa gelir-gider durumları hasretbahçeye göre daha kötü...

bakalım okunmuş baklava devreye girecek mi ?

Ama Diyarbakırlı Ulemalarıncada Okunmuş Diyarbakır Burma Kadayıfının Fayidesinin

ÇARPI İKİ'yi geçtiğini idda ediyorlar....

Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
    Ne oldu buna,biz 13 beklerken,12.60

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Fener Benficayı elerse tavan olur,,elenirse 12.50 lere kadar sarkar.
    Eleyebilir mi?
    Başta mou olmasaydı,ben bile olsaydım bu kadro ile rahatlıkla elerdim,,ama mou yu anlamak zor.Ne yaptığı,ne konuştuğu belli değil.
    Adam resmen tazminata oynuyor.
    Zaten 12.60

Mou,,Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Hamdi Akın ı tanımıyormuş,,ben olsam ona kendimi öyle bir tanıttırırdım ki,mou şaşar kalır.
    Ya kendini tanıttıracak,ya da Hamdi Akın istifa edecek.Fenerbahçe, böyle aciz insanların yönettiği bir kulüp, tarihinde hiç olmadı.

Sayfa 746/751 İlkİlk ... 246646696736744745746747748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •