Halkbank'tan iyi haber gelir mi ?
Originally Posted by tidebringer Halkbank'tan iyi haber gelir mi ? vakbn lider xbankta orda var mı bir beklenti sn. Tide .. ?
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Originally Posted by SEL vakbn lider xbankta orda var mı bir beklenti sn. Tide .. ? Bankaları asıl götüren CDS oldu. 385 lere gelmişiz, baya iyi bir rakam. Özellikle devlet bankalarında bilanço beklentisi hiç yok baya kötü geliyorlar.
Originally Posted by tidebringer Bankaları asıl götüren CDS oldu. 385 lere gelmişiz, baya iyi bir rakam. Özellikle devlet bankalarında bilanço beklentisi hiç yok baya kötü geliyorlar. tşk ederim .. eline sağlık sn tide ..
@Emlak , patron benden kaynaklandı .. alıntı yaptığım yere yazmışım ..
Originally Posted by SEL @Emlak , patron benden kaynaklandı .. alıntı yaptığım yere yazmışım .. bende anlamadım sonradan dank etti..
Originally Posted by keremalkm stop var mı? Ben stop koymam Kerem dayucum...kısa adımlar şeklinde kâr al yaparım... Torbayı dolduruyorlar..şimdi kapandım...şorta döndüm..8060====..
xbank usd günlük resim Önemli kanal direncine geldik kısa vadeli satışlar olsa bile genel anlamda yukarı devam edecğini düşünmekteyim. Bankalarda ibre tersine dönecek Negatif fiyatlanacak her şey geride kalıyor
https://twitter.com/yemekci53
Forum Rules
Yer İmleri