Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 747/936 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by 2ileri1geri Yazıyı Oku
    Her gün sgk sistemi değiştirirse olacağı budur...
    Her şeyi dijital ortama taşıyoruz ama altyapımız kaldırmıyor...
    Genelleme yapmak doğru deil...
    Varsa bir aksaklık sabime bildirin. 184

Ayrıca,
    Mevcut raporlu ilaçların reçete edilmesi sşstemi yanlış kardeşim...
    Adam kalp hastası. Stent takılmış. Ömür boyu kullanağı ilaç var. (kabul gören ortak tedavi) Geri dönüş yok. Bu ilacın tekrar dr tarafından reçete edilmesi saçmalık. Bunun gibi bir sürü örnek var.
    Genelleme yanlış diyorum.
    Sabim mutlaka cevap verir.
    Eğer bir geri dönüş yoksa sanılır ki her şey süt liman...
    En azından öyle olmadığının bilinmesine katkınız olmuş olur.
    Saygılar
    sevgili 2ileri1geri kardeşim
    en son sigara şikayet hattını arayıp bir firmayı kapalı alanda sigara içiyor diye şikayet ettikten 2-3 gün sonraaldığım cevpatan bu yana bir daha hiç bir kamu teşkilatının alo şikayet hattını aramam demiştim
    senin öğlen ki bu yazın üzerşine vay be her alocu hat aynı değilmiş demiştim.
    Neyse bu muhabbetin üzerine akşam 16 civarı eve giderken sağlık ocağının önünden geçiyordum. İçeride acayip bir bağırış çağırış vardı. Ne oluyor diye sağlık ocağından içeri girdim 1. katın merdiven başından bi adam (sonradan doktor olduğunu öğrendim.) aşağıda bir kucağında 2 yaşlarında bir bebek olan bayana öyle bağırıyor hakaretler ediyor ki anlamamak mümkün değil. 2 yaşlı karı koca doktorla bebeklikadının arasına girmiş kadını uzaklaştırmaya çalışıyor. Doktor olan zat 95-100 kilo civarı bebekli bayanla bebeği toplasan 50 kilo etmezler. Neyse orada birileri bayanla bebeği dışarı çıakrdılar
    ne oldu diye sordum
    bebeğinin hasta olduğunu işe gidemediğini çocuğuda alıp doktora geldiklerini
    çocuğa bakarken doktora
    bugün işe gidemedim bebeğime baktım banada bir gün rapor verirmisiniz dediğini
    bunun üzerine doktorun kendisine rapor vermeyeceğini emek hırsızı olduğunu devletten çaldığını defolup gitmesini söylediğini
    kendisininde bana hırsız diyemezsin beni kovamazsın dediğini bunun üzerine doktorun kolundan tutup kendisini dışarı attığını bağırmaya başladıklarını çocuğunun korkması üzerine bebeğini alıp merdivenşlerden inmeye çalıştığını
    peşinden gelip hakaretler ettiğini (bu kısmın tamamını gözümle görüdm kulağımla duydum)
    kendisinşinde kaçmak zorunda kaldığını söyledi
    benden öğlen senden gazı aldım ya 184 arayıp olayı anlatmasını gereken incelemenin yapılacağını söyledim yanlarından ayrıldımk
    içim rahat etmedi eve gelince açtım 184 ü
    senden de aldım ya haberi doktora hesap sorduracağım
    olayı şahit olduğum şekli ile anlattım
    doktorun rapor verip vermemesinin kendisini ilgilendirdiğini vermeyebileceğini
    ama 2 yaşında bebeği kucağında olan bir bayana doktorda olsa böyle davranamayacağını hakaretler yağdıramayacağını kolundan tutup çekiştiremeyeceğini merdivenlerden inip kadını kovalayamayacağını bu durumun bir kadına bir insana yakışmayacağını
    helede bunu okumuş yazmış kendini doktor zanneden birinişn bu şekilde davranamayacağğını anlattım
    bi güzel not aldılar gerekeni yapacakalrını anlatıp telefonu kapattılar
    yaklaşık bir saat sonra bir bayan aradı
    bu olayın benimle ilgisi olmadığını eğer bayan ararsa yada aramışsa onun için işlem yapabileceklerini bi güzel anlattı
    bende ona siz doktormusunuz dedim
    hayır ben yetkili biriyim (ne demekse) dedi
    bende hanfendi sizde bayansınız umarım bir gün sizin başınızada böyle bir şey gelmez ben sizin sadece iş olsun diye orada oturtulduğunuzu şikayetleri savmakla görevli olduğunu bu işleri geçmelerini
    olurda o bayanın eşi akşam yada yarın gelip doktora saldırırsa bunun sorumlusunun sağlık bakanlığı ve onun adına bana cevap veren kendisinin olduğunu söyleyip teşekkür ettim kapattım Bu arada bayan halen bana cevap yetiştirmeye çalışıyordu
    senin yüzünden akşam akşam gerildim
    bir halt olacağı yok.

Her gün sgk sistemi değiştirirse olacağı budur...
    Her şeyi dijital ortama taşıyoruz ama altyapımız kaldırmıyor...
    Genelleme yapmak doğru deil...
    Varsa bir aksaklık sabime bildirin. 184

Ayrıca,
    Adam kalp hastası. Stent takılmış. Ömür boyu kullanağı ilaç var. (kabul gören ortak tedavi) Geri dönüş yok. Bu ilacın tekrar dr tarafından reçete edilmesi saçmalık. Bunun gibi bir sürü örnek var.
    Benim görüştüğümden edindiğim görüş. Raporlu hastanın ilacını uygun doz süresince eczaneden direk temin edebilmesinin gerektiği. Zaten rapor süreside hastanın kontrol süresine denk gelecek şekilde ayarlanmalı. Ancak bu sistemde kötüye kullanımlar nedeniyle geçmişte denenmesine rağmen vazgeçildi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,157

Ayrıca,
    raporlu da olsa, aile hekimi yazamıyor, her seferinde kardiyoloji dr undan randevu alıp ilaçlar yazılacak.

ilaçların bitim günleri arasında da fark oluyor, ilaç yazdırmak için uzm kardiyolağa gitmeye ne gerek var, nasıl sistem bu

kardiyolağa derdi olan gider, rutin ilaç için niye zamanını çalalım ki
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    raporlu da olsa, aile hekimi yazamıyor, her seferinde kardiyoloji dr undan randevu alıp ilaçlar yazılacak.

ilaçların bitim günleri arasında da fark oluyor, ilaç yazdırmak için uzm kardiyolağa gitmeye ne gerek var, nasıl sistem bu

kardiyolağa derdi olan gider, rutin ilaç için niye zamanını çalalım ki
    Aynı dert bende var tek ilaç 3ayda bir kardiyolijiye gidiyorum. Hanimin bi göz damlasi var sadece goz aziyor 3 ayda bir onada gidiyoryz.
    bir halt olacağı yok.

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aynı dert bende var tek ilaç 3ayda bir kardiyolijiye gidiyorum. Hanimin bi göz damlasi var sadece goz aziyor 3 ayda bir onada gidiyoryz.
    Kronik tedavi için ilaç neden 3 ay .

1 senelik neden vermiyorlar .

Zaten raporlar 1 senelik oluyor genelde

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu sene başında yakınımızdaki bir özel tıp merkezinde, eşimin fizik tedavi ihtiyacı temelinde aldığımız hizmet için ücret ödemiyorduk.

Bir ay önce 1 saati karşılığında 50 lira ilave ücret almaya başladılar bizden.

Doktor vizite ücretleri anormal yükseldi.

Atatürkçü halkçı Haberal'ın hastanesinde uzman doktor vizite ücreti 105 lira oldu.

Bedava sağlık sistemi diye övündükleri sistem giderek can derdiyle terbiye ettikleri halkı söğüşleme sistemine döndü.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu sene başında yakınımızdaki bir özel tıp merkezinde, eşimin fizik tedavi ihtiyacı temelinde aldığımız hizmet için ücret ödemiyorduk.

Bir ay önce 1 saati karşılığında 50 lira ilave ücret almaya başladılar bizden.

Doktor vizite ücretleri anormal yükseldi.

Atatürkçü halkçı Haberal'ın hastanesinde uzman doktor vizite ücreti 105 lira oldu.

Bedava sağlık sistemi diye övündükleri sistem giderek can derdiyle terbiye ettikleri halkı söğüşleme sistemine döndü.
    Özel hastanelerde ciddi ücret artışları var. Buna ilave olarak bazı bölümlerde teşhis için tahlil veya görüntüleme gerekiyor. Özel hastane sistemi ayakta tedavi için kötü değil ancak yatarak tedavinin mali olarak karşılanması zor.
    Kamuda gördüğüm kaynak yetersizliği doktordan , hemşireye sarf malzemesine kadar kaynak problemi var. Makina gibi çalışan yerler var. Bu nedenle personelde, hastada gergin. Sistem iyi niyetli insanların çabasıyla dönüyor.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Özel hastanelerde ciddi ücret artışları var. Buna ilave olarak bazı bölümlerde teşhis için tahlil veya görüntüleme gerekiyor. Özel hastane sistemi ayakta tedavi için kötü değil ancak yatarak tedavinin mali olarak karşılanması zor.
    Kamuda gördüğüm kaynak yetersizliği doktordan , hemşireye sarf malzemesine kadar kaynak problemi var. Makina gibi çalışan yerler var. Bu nedenle personelde, hastada gergin. Sistem iyi niyetli insanların çabasıyla dönüyor.

Aynen kamu borç batagında...
    Özel hastanelerde ilave ücretler hastane sınıf/grubuna göre değişir.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Sayfa 747/936 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •