Sayfa 747/751 İlkİlk ... 247647697737745746747748749 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

manalı manşet....

manalı manşet....
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

bu maçın tek kaz***** cincon....

kemiksiz parayı kasya gömecekler...

artık istifa et bıktırdın ...

biraz fabrikalarınla uğraş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku

bu maçın tek kaz***** cincon....

kemiksiz parayı kasya gömecekler...

artık istifa et bıktırdın ...

biraz fabrikalarınla uğraş...
    Takım vasattı,ayni durum bu maçtada vardı ve kaybetti...

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Takım vasattı,ayni durum bu maçtada vardı ve kaybetti...

ben hayatımda böyle rezil bir takım görmedim ya.

5. yazık su enysiyi hiç sevmiyorum fb geldi adam davul gibi şişti hiç bir faydası yok onun yerine cenk tosuna bir sans ver neden aldın o adamı yeterki şu enysiriyi cıkarma takıma yazık yazık şu hale bak fb nin yarın bakalım 12 de kalıcakmı acaba bazende ters işler şampiyonluk kaybedıldı ertesı gun tavan yapmaya başladi taki 40 tl den 59,80 kadar................
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    yazık su enysiyi hiç sevmiyorum fb geldi adam davul gibi şişti hiç bir faydası yok onun yerine cenk tosuna bir sans ver neden aldın o adamı yeterki şu enysiriyi cıkarma takıma yazık yazık şu hale bak fb nin yarın bakalım 12 de kalıcakmı acaba bazende ters işler şampiyonluk kaybedıldı ertesı gun tavan yapmaya başladi taki 40 tl den 59,80 kadar................
    Ters köşe yapmayı sever,bunu bir önceki bedellisinde gördüm 6 sınırına dayanmıştı,oradan gaza geldi 10 üstüne atmıştı,50 aşılmıştı oha bile demiştim,200 sınırını es geçtim

Takımın ayakta duracak hali yok,kondisyon sıfır.
    Defansda kademe yok,Benfica çok rahat toplara vurdu.
    2-3 pas yapamıyorlar.
    İyi diyebileceğim hiç bir oyuncu yoktu.
    Küllerinden doğdu dediğim Çağlar,meğerse alt takımlarda güzel oynuyor gözüküyormuş.
    Geçen sene El nesrinin 30 gol attım diye hava atması gibi.Dişli rakipler olunca ortada yoklar.
    Sonuç,Fener bu oyunla ikinci bile olamaz.
    Takım çok rezil.

Neyse yenildiler ama bir ihtimal var

Fred: 'Avrupa Ligi'ni kazanabiliriz!'

o halde bu ümitle belki hisse gün sonu tavan falan çeker...

çünkü maçta bir moka yaramaış rezil transferlerden biri böyle buyurmuş...Fenerbahçe'de Fred ve Milan Skriniar, Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri maçın ardından açıklamalar yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek. Mücadelenin ardından ise sarı - lacivertli futbolculardan Fred ve Milan Skriniar, açıklamalar yaptı.FRED: "DAHA İYİ NOKTAYA GELMELİYİZ"

"Konuşması zor çünkü sıcak kafayla ne konuşabilirim bilmiyorum. Kolay bir maç olmadı, bunu biliyorduk. Güçlü ve iyi bir takıma karşı oynadık. Baskı yaratmak istediler üzerimizde. İlk maçta şanslar yaratmıştık, gol atabilirdik ama maalesef olmadı. Konuşması zor. Daha iyisini ortaya koyabilmek adına daha çok çalışmalıyız. Kendimizi daha iyi bir noktaya getirmemiz gerekiyor. Sezonu iyi bir şekilde bitirmek adına sıkı çalışmalıyız.

Çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz, Avrupa Ligi'ni kazanabiliriz ama çok çalışmamız gerekiyor."

SKRINIAR: "MÜMKÜN OLMAMALIYDI"

"Maça çok kötü başladık. Böyle başlamak mümkün olmamalıydı. İlk yarıda kötü bir oyun ortaya koyduk. Çok fazla top kaybettik. İkinci yarıda daha iyi oynadık ama yeterli olmadı, fikrim bu."

https://www.fenerbahce.org/haberler/...gerlendirdi-tr

takıma alınan sözde golcülerin senelik maliyeti nerdeyse OTUZ MİLYON EURO

MORİHOYA KEMİKSİZ SENEDE ON MİLYON EURO ÖDENİYOR....

YENİLDİKLERİ TAKIMIN ANTRÖNÖRÜ KEMİKLİ SENELİK ÜCRETİ ÜÇ MİLYON EURO

BU TAKIMIN YÖNETİCİLERİNİN HARAM PARALARI MI VAR

KÖY TAKIMlLARINı YENMEK İÇİN Mİ SENEDE ÜÇ YÜZ MİLYON EURO HARCIYORSUNUZ ?

bir aydır rakip takımın topçusunu ayartmak için yapmadıklarını bırakmadılar,

klübe yakışmayan hareketlerdi...

malüm şahıs holdinge GERİ DÖNSE eminim ki 2-3 seneye kalmaz orayı da batırır...

Sayfa 747/751 İlkİlk ... 247647697737745746747748749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •