Sayfa 747/909 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7271 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Sayın Gamed in Florida dolaylarında ,Turkish emekli mayışını dolara çevirip ezmesini ve de ülkemiz geleneksel emekli halkından daha bir kuvvetle bu artışlari takip etmesini gururla izliyoruz .

Sayın Gamed in ABD den ettiği bu takip ve dikkat , herkeşlere örnek ve esas teşkil etmelidir.

Ancak ismine münhasıran yüzdeleri yüz üzerinden değil de 150 üzerinden felan da olabilir bu durumda oran -oranti yapilaraktan varsayılan oranlar yüzluk sistem e donusturulmelidir.

2. Damat hoşgeldin....

Hoşgeldin....!!!!!!!!!!!1

3.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Damat hoşgeldin....

Hoşgeldin....!!!!!!!!!!!1
    Ben gidiyorum dedim gelmiyecem demedim.
    Yine şahlanış yine kalkınan Türkiye. Tabi yersen yemezsen pazarda hıyar var hemde 20 tl.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu tabloda yanlış çünkü toplamı % 153.4 çıkıyor, herhalde sondaki satır hatalı konmuş.
    153'ü nasıl buldunuz çünkü ortak kümeleri göz ardı ediyorsunuz galiba, yani 60+ içinde 70'likler de var mesela
    ya da tablodaki 61-70 %31.6 lık kümeye 60+ gurubunun bır kısmı da dahil gibi çünkü 60+ gurubu 110'a kadar gidiyor..

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Son satır fazladan yazılmış. Son satır hariç % 100 yapıyor.
    70+ son satır olacak.
    70 yaşdan sonsuz yaşa kadar yani.

6. Adamın günahını aldım bu sefer ,herhalde

Düzeltiyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,793
    Zat karşısında güçlü rakip istemiyor başta CHP,bundan devamlı yandaşı,yalakasıylan taşlanıyor,ama atılan taş geri dönüyor kafalarını yarıyor,bunu idrak edemeyen bir iktidar var,yahu ülkeyi bitirdiniz halk fakirleşti,halk bir umut diye yine muhalefete yürüyecek,bugün yine bunu mahkemede gördük TRT başta yalaka yandaş ne kadar hain varsa hep oradaydı,yahu size bir mok olduğunda yine sizi bunlar kollayacak,çünkü ortada iktidar olmayacak,bu neyin telaşı,malımıza konmasınlar telaşımı,zaman gelir o mallar bile sizi kollayamaz...

Gündemde olan başka olaylarda var,YANGINLAR ben buna adrese teslim yangınlar diyorum,adam yangın çıkartıyor bir diğeri canlı yayında ,hernedense yangınlar CHP çoğunlukta olan bölgede illerde ilçelerde,amaç kasıtlı CHP'li belediyeleri beceriksiz göstermek bunların ülke düşündüğü yok,hep kaos çıkartmak gündemi değiştirmek,ne kadar ayakta kalırsak bizim için başarıdır modundalar,kaçak sarayın 13 özel uçağı var,ama detaylı bir yangın uçağı yok ,haziran ölümler ayı olarak belirtmiştim,şimdi çok uzun sıcak yaz dönemine giriyoruz,bakalım bu sıcaklar kimleri çarpacak !!!

8. Dış borç tarihin en yukseginde

Grafiğe bakarak dolara baskilamanin ne zaman basladigini anlayabilirsiniz

Eğer dolar 30TL de tutulsaydi dış borç oranı %30 olacaktı. Yani o oran sallama

Ama diş borca %8-10 civarında faiz odedigimizi düşünürseniz olay ne kadar vahim anlarsınız

Sayfa 747/909 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •