o iki kişiyede şikayet et atsınlar forumdan kendiniz çalın kendiniz oynayın
bir de rica et kural getirsinler sadece sen konu aç
ve o konuya sadece seni övmek için mesaj yazılsın gerisi yassak olsun
bu topik de hemen kapansın senin açtığın başlığa en son dün yazılmış onu da sen yazmışsın
sen de haklısın
hadi bu mesajı da şikayet et eleştirdiler beni de
çoktan şikayet etmiştir zaten çok duyarlı bir beyefendi
demokrasi hep kendine işlesin istiyor, işine gelmediği zaman hemen kurallardan bahsediyor halbuki kuralları kendi lehine en çok çiğneyen belkide kendisi ???????
farklı görüşlere tamhammülü ve saygısı yok, herşeyi o biliyor, herkes hatalı herkes eksik kendinden başka herkes yanlışlar içinde
baktım yok çiçek yok böcek yüzlerce angarya başlık açmış ? hepsinde de kendinden başka yazan hiçkimse yok ????
yönetim gerçekten çok sabırlı ?
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Valla haklısın rumenigge.. Ne karışıyor bu BORA YAŞAR senin topiğine..
Yöneticiler o kişiden bari birini atmasınlar..
Seni atmasınlar.. Ben sensiz ne yaparım bu forumda... Kendim kendime Borsa Genel Bölümünde intihar ederim..
Ama ötekini atabilirler.. O çok zevzeklik ediyor..![]()
ben forum yönetiminin adaletine ve eşitlik terazisine üye olduğum ilk günden beri güveniyorum içim rahat, harika bir başlık oldu bu
sn.rummenigeye sonsuz teşekkürlerimi saygılarımı sunuyorum,ayrıca görüşü ne olursa olsun sn.delikan dahil yaşça benden büyük ve tecrübeli tüm üyelere saygılar
türkiynin nabzı bu forumun bu başlığında tutuldu müthiş reyting adlı,
herkesi birbirine tahammülünden dolayı tebrik ediyorum
zaman zaman tansiyon yükseldi ancak bu siyasetin mayasında vardır insan ruhunda vardır, önemli olan belli bir düzeyi korumaktı bunuda başardığımıza inanıyorum
başlıkta yakalanan bu ilgi bu ivme isim güncelleyerek devam etmeli, mesela referandum sonrası türkiye harika bir başlık olabilirdi
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yalan söylüyorsun.
17.30 da alt yazılarla tüm kanallarda göründü.
Yani 17.30 da hemde akp lilerin itirazı üzerine alınmış.
alınmış bir karar kanunla uyuşmuyor.
Yani atı alan üsküdarı geçti konumu sizinki.
Takmıyoruz biz ne yaparsak o.
Boşuna seçim yani.
Ahlaksızlık diz boyu boş ver boyu bile geçmiş.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri