Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 749/1014 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Istanbul Esenyurt tan herkese selam

https://i.hizliresim.com/VM8dmr.jpg
    Sevgili Haci Ahmet Bey,

Bu manzara icin mi gece gunduz Turkiye guzellemesi yapip, Amerika'yi yerin dibine batiriyorsun? Bir tane resim de yasadigin yerden gonder ki, kiyaslama imkanimiz olsun. Bizim gibi marabalar da ogrensin su Amerika dedikleri yer nasil bi yermis..

Vesselam,

freeSKY

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben az önce ben dedim ya ?

alıcı değilmiyim arkadaş??????

teklif veriyorum .. isteyenin bir yüzü kara.

hatırına 51 bin yaptım..

teklifi.

halkın sarayı nede olsa.

ee bende halktan biriyim.
    Alıcıysan al arkadaş bana ne..Muhatabına teklifini yap..

Yalnız fikrimi sorarsan işyat al..Emlak kazandirmiyor..Uzun vadede bi incele istersen..[emoji106]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

3. 450 aylık kira eder. Üstüne gelir vergisini ekle %15. Üstüne emlak vergisini ekle %1-2. Yani 522-530 ay eder.

Yani evin kendini amorti etme süresi yaklaşık 45 sene.

Buna yatırım yapan zihniyet matematikten anlamıyor sanırım!

Evin ederi 500binTL aslında. Veya siz çok ucuza oturuyorsunuz. Her iki durumda da evden asla çıkmayın!

Parayı koy faize ye gitsin. En büyük faizci devlet olduğu için dinen caiz olmasa diyanet bankaları kapatın der zaten, ki demiyor. Diyanettekilerin maaşları da faizden ödeniyor.

Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Ben ataşehirde 3,000 lira kiraya oturuyorum. Daireye 1,350,000 lira istiyorlar.

2 senedirde kiraya zam yok.

4. Dükkan alırım bankaya kiraya veririm garanti kira devri bitti. Dijital bankacılıkta bu kadar şubeye gerek yok.

Konuya yakın kaynaklar Lübnanlı Bank Audi'nin Türkiye birimi Odeabank'ın geçen hafta başlayan süreçle 100'ün üzerinde çalışanı işten çıkardığını ve bu sayının önümüzdeki günlerde artmasının beklendiğini belirtirken, Odea Bank personel sayısını stratejisine uygun olarak gözden geçirdiğini açıkladı.

Konuya yakın üç kaynağın Reuters haber ajansına verdiği bilgiye göre, Odea Bank geçen hafta başlayan süreçle 100'ün üzerinde kişiyi işten çıkardı.

Bir kaynak, "İşten çıkarmalar önümüzdeki günlerde de devam edecek. Bu sayının 300 civarı olması bekleniyor" dedi.

http://www.paramedya.com/mobil/devam...ami-basladi-mi

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu yandaş kafalar böyle işte.

yine aynı hikaye.."makamlar geçici orası devletin malı"..

herhalde öyle. ama...1150 oda gerekiyormuy du?

itibarda tasarruf olmaz mı diyorsunuz hala ?

ekonomik olarak bizden 25 kat civarında buyuk olan abd nin beyaz sarayına bak !! mesela.

1150 odalı sarayın yanında nasıl küçük kaldığını gör.

TR deki malum siyasinin şatafatının nasıl olduğunu gör. sen vergilerinin israf edilmesine koyun gibi ses çıkarmayabilirsin..

ama daha iyi yerlere mutlaka harcanabilirdi bu vergilerimiz.

ama size laf anlatılmaz. padişah ve köprü hikayesini yine hatırladık sayenizde...
    Kaç oda gerekiyordu? Beğenmediysen oda sayısını bir daha sana danışmalarını talep edebilirsin..

Benden ne istiyorsun anlamadım.Sanırım bu saray yapılmayıp buraya harcanan paradan kendine düşen payı istiyorsun..Benim de bu sarayın yapılmasını onayladığımı ya da yapanlara destek olduğumu düşünüyorsun.Bu yüzden hıncını benden çıkarıyorsun.

Saray hakkında ben bir görüş belirtmedim.Onayladığımı ya da onaylamadığımı belirtmedim.Sadece sarayın halkın malı olduğunu yazdım.Bunlar ayrı bir konu..

Konu KK nın kızının evi 100 bin usd eder mi etmez mi, adam satıyor evi..Bu konu hakkında bir malumatınız varsa buyrun..

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

masallar masallar..
    bir ülke düşünün..
    ömür boyu iktidarda kalmak için her şey yapılıyor...
    bu arada halk din sömürüsü ile uyutuluyor...
    itibarda tasarruf olmaz diye dalga geçiliyor ....
    ömür boyu iktidarda kalmak için her şeyi yapan zihniyet çok şatafatlı ve masraflı bir saray yaptırıyor...

esas konuyu gözlerden uzak tutmaya çalışıyorlar: bu kadar şatafatlı ve büyük bir saraya gerek yoktu.... osmanlı da battığı dönemde saray delisi olmuştu, lüks ve şatafatlı saraylar üstelik BORÇLA yapılmıştı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Saray yapılmasını onaylıyorum. Ancak Louvre sarayı gibi Vb Saraylar gibi bir önceki Saray müze yapılarak kar elde edilirse onaylıyorum.

Yurtdışında bir sürü Saray var. 10 - 20 Euro vermeden ziyaret edemiyorsunuz.

Her yeni Saray yapıldığında bir önceki ücretli müze yapılırsa ve sanat eseri kalitesinde Saray yapılırsa bu işten kar elde edilir.

Beştepe sarayı yapıldığında bunun kendi kendini çevirecek döner sermayeside varsa planlanmışsa, ve Bir önceki Saray müze yapıldıysa iyi bir iş. Yoksa ticari açıdan zayıf.

Mesela yabancı gazeteciler veya ziyaretçiler Beştepe sarayına girerken ücret alınabilir.

Eski Atatürk ün Sarayı ücretli girişli büyük bir cumhuriyet tarihi müzesine dönüştürülebilir.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Kaç oda gerekiyordu? Beğenmediysen oda sayısını bir daha sana danışmalarını talep edebilirsin..

Benden ne istiyorsun anlamadım.Sanırım bu saray yapılmayıp buraya harcanan paradan kendine düşen payı istiyorsun..Benim de bu sarayın yapılmasını onayladığımı ya da yapanlara destek olduğumu düşünüyorsun.Bu yüzden hıncını benden çıkarıyorsun.

Saray hakkında ben bir görüş belirtmedim.Onayladığımı ya da onaylamadığımı belirtmedim.Sadece sarayın halkın malı olduğunu yazdım.Bunlar ayrı bir konu..

Konu KK nın kızının evi 100 bin usd eder mi etmez mi, adam satıyor evi..Bu konu hakkında bir malumatınız varsa buyrun..

bu arada biliyoruz ki bu şatafatlı sarayın aylık masrafları çok yuksek, 1150 odası var mesela.

bunlar değilde başkası yapsaydı bu sarayı ne olurdu sizce ??

meydan meydan dolaşıp "bu masraflı sarayın" ne kadar gereksiz olduğunu anlatacaklardı halka.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 749/1014 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •