Sayfa 749/1004 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    1980 yılında darbe öncesinde yurt dışına gittim,Almanya-Hollanda-Fransa,eğitim sonunda ülkeye geri döndüm Yeşilköye indim uçakla sanki bir köye gelmiş gibi oldum,guya ülkemize geldik faydalı olalım diye,pişman oldum ama geri dönmek işime gelmedi,bakanlıktaydım önce idareciydim,peşi malum amele olduk bir kit kuruluşunda,önce başvurmuştum kabul etmediler yani askeriye yönetim,özal geldi bana teklif geldi kabul etmedim ameleliğe devam,yani işçi,işçi deyimini Ecevit getirmişti önceki amele sistemiydi sendikalaştırdı,memurlarıda sendikalı yapacaktı beni destekleyin demişti oy vermediler hala sürünüyorlar,eğer destek verselerdi şu an ülke çok başka bir sistemde olurdu tüm memurlar sendikalı olup avrupaya yakın olurduk vs neyse...Berbat ülkelerin içinde Himalyalara gittim dağ kafilesi olarak bana sarmadı Katmanduya geçtim orada meditasyon yaptım araştırma yaptım,arkadaşımın biri evereste ölüm bölgesinde ölüm uçurumuna uçtu doktordu ve hala o çukurun içinde,zaten ölüm bölgesinde çoğu aklını yitirir 8000 üzeri yükseklikte,milli sporcu 3 lisanslı olmama rağmen bilmediğim kulvarlara dalmam...Şimdimi,çıkılmaz bir girdaptayız bu girdap iktidarın yüzünden,yoliş federasyonunda yönetimdeydim 78 yılında,çok okurdum her sistemi iyi kötü bilirim,devamlı eylemlerde bulundum doğruları anlattım ama nafile,demekki söz dinlemez bir halkız,zaten söz dinlememezlik doğruları öğrenmek bu millete terstir,halkımız yalan şişirmeleri dinler şimdi bunun cezasını çekiyor,bizde onların ateşine yanıyoruz...Ama yine umudumu kaybetmedim çünkü bu milletimiz binlerce yıl devamlı yoldan çıktı ama yine yolunu buldu bulduğu gerçekçi lderiylen
    Bir sey merak ettim. Everest e cikmak icin alinan izinler gruba katilma parasi ucak parasi derken astronomik paralar gerekiyor. Tahmin ediyorum 50 bin dolari asar. Yani bu kadar parayi vermeye degermiydi?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bekir Tiryakii Flag of Turkey
    @BekirTiryakii
    Erdoğan ya da hükümet.. Ekonomi adına konuşan kim olursa..
    Konuştuğu anda piyasadan yüklü miktarda döviz çekerek kurun fırlaması için talimat alan bankalar da,talimatı verenler de,bu talimatı uygulayarak 84 milyona operasyon çekenler de bunun hesabını verecek!
    #ReisinSafındayız

Keşki yazının başına birde iktidara geldiğimizde deyeymiş baya afilli olurmuş.
    Fonlanan beslemelerden biri işte.

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    orta yol da buluştuk
    sizin tersinize
    bunun daha ilk dalga olduğunu düşünüyorum...

bana göre... egeduk ün de 17.xx deki tepesi geçilmediği sürece...
    ilk düzeltmeye girdilk..
    bam bam diye..
    aralık sonuna kadar bitirecez.. içinden geçecekler hazinenin.
    sorun olmazsa 14-13,5 arası ema50 bile dokunuruz..

şubat-marta kadar uzun bir 3. bu çıkışın 2 katı..
    erken seçim haberi...
    deli gibi satacaz doları.. son güne kadar.

A. muhalefet kazanırsa, deli gibi alacaz, bilinenin kat ve katı tahribat çıkacak.. altında kalacaklar.
    B. iktidar tekrar kazanırsa, dışarısı dalar gene long.

ha maacitin hedeflere godozlama gidersek
    maacit emekli maaşı alamaz..
    alsa da kullanamaz.
    tutmasının da anlamı yok..

Öncelikle burası bir ara zirveyse, log expansion %261.8 demektir 3 ncü dalga 1 e göre..

3 uzatırsa, 4 kısa kalır, genelde %23.6, ama biz daha da kısa kalmasını bekliyoruz desek, %14.6 15.43 yapar.

Eğer 4 ü yine yukarı eğimli bir üçgenle yaparsa, malı kaptırdığımızla kalırız.

Hadi ideal %38.2 den düzelttik desek hedef 13 yapar, buna göre de ideal hedef 21.15 çıkar. 5 nci dalga kestirilemez, belki uzatır, belki uzatmaz, ona o zaman bakılacak, gerisi kahinliğe girer.

Genel karakterine bakılınca, kısa kısa düzeltmeler, yukarıdan düzeltmeler (üçgen veya running flat eğilimi) var, dolayısıyla çok sarkmasını beklemem...

Tabi 17.15 bir ara zirve ise, yoksa log %423.6 ya uzatır 3 ncü dalga, hemen minik bir 4 yapar, minik bir 5 le de geçiştirir, oldu bittiye getirir tıpkı Bist 100 gibi...bakın hiç doğru dürüst bir ara düzeltmesi yok, ne pandemi rallisine başlarken, ne de son rallide..

17.15 in ara zirve olup olmadığı belli olur ilk gün...bir şeyler olması lazım, haber v.s. YTD

İdealize edilmiş, 17.15 ara zirve senaryosu..YTD

Burada yazan arkadaşın dediği gibi "beter olmadan yeter olmaz"" İzmirli hocanın verdiği grafikte ki Çanak seçime kadar tamamlanacak...Öyle ya da böyle o eski günlere geri döneceğiz...10-15 milyar dolar bassan ne yazar 128 kağıdı piyasa sünger gibi emdi...

Hakkımızda hayırlısı

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bir sey merak ettim. Everest e cikmak icin alinan izinler gruba katilma parasi ucak parasi derken astronomik paralar gerekiyor. Tahmin ediyorum 50 bin dolari asar. Yani bu kadar parayi vermeye degermiydi?
    Bu ve benzeri faaliyetler kendini aşmakla ilgili, mesela kuş gibi uçanlar. Artık son nokta , money nema problema

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ben de bu dagcilari hic anlamam.

Ne isin var oralarda, duz ovada yurusene.

Biri dusse, degil helikopter gondermek, duz minibus bile gondermem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,878
    FOX'ta her cuma gecesi izlerim şu an oturum başladı orta sayfa isimi,ilgilenen izleyebilir ilginç konular konuşuluyor

8. bir tek bae haberiyle kendi düştü.. diğerleri mb müdahelesi.. bir haber olmadıkça nasıl düzeltme yapsın..
    kimse satmıyorki geri alamam diye.. neyse ben çıkamadım işin içinden.. korku gerilim filmlerine döndü olay..

Sayfa 749/1004 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •