Sayfa 75/1027 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben mb den 5-7 puanlık bir artış bekliyorum ama 7 haziranı beklemek hata olur
    500-700 baz puan artış yapsın ertesi gün cumhurbaskani merkez bankasını kapatır ..

Biz 13,5 ile fonlama yapıyoruz , Londra 17,5 dan para veriyor 300 max. 350 baz puan şimdilik Londra ‘dan gelen parayı keser ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    Ek 18863

hep beraber dua edelim
    Her gün 5 değil 15 vakit dua ediyoruz kurtulalım diye ama ALLAH ''Senin özel işlerinden bana ne geri zekalı, sana o beyni yük olsun diye mi verdik '' diyor.

Dolar buralardayken 3 demek doları 6 yapacağız demektir bence

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    Ek 18863

hep beraber dua edelim
    Cevaplara bakın

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sizin gibi Ankara da önemli bir konumdaki arkadaş bugün yine hareketlilik var dedi. Halbuki 4,87 den kahveci de dolarları masaya getirdi. Dün beni sözel kandırdın be kardeşim bak bugünde oyun oynadıysan seni çok kötü oylarım dedim. .
    Ne dediğini anlasam cevap yazacağım ama çözemedim

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben mb den 5-7 puanlık bir artış bekliyorum ama 7 haziranı beklemek hata olur
    Başkan o faiz artışı olursa dolar göçer ama memlekette iş yapacak paralı adam kalmaz o faizle. Bence zor iş senin dediğin Başkan. Diyelim ki oldu dolar ne olur 4,5 mu 4 mü?

Ben dahi kimse iş yapmaz %23 faiz varken şu memlekette.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ben merkez başkanının yerinde olsam faiz enflasyon ilişkisini siz anlamamışsınız derim.Siz anlamadınız ama bana anlattılar derim .Faiz falan artırmam.
    Hatta ''faizi düşürmemiz gerekiyor'' derim

ve hatta ''ne oldu niye öyle tuhaf tuhaf baktınız istediğiniz bu değil mi'' diye de sorardım

8. Fayiz artmaz,günak çünküm..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Sayfa 75/1027 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •