Sayfa 75/1000 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Vıop XLI

1. bugun herkes temkinli anlasilan..hüdraaa hareket yok henüz..14 ü görek bakam..

2. gelme ihtimali olan iyi haberler; kongreden f16 haberi, bono değilde tahvil çıkması ya da ikisininde çıkmaması, halkbank davası

gelmesi ihtimal kötü haber varsa tahmini olan varsa yazsın belki yardımımız dokunur. şunuda göz önünde bulundurmak lazım fed faiz olayları geçti savaştan gelen haberler etkilememeye başladı.

3.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    gelme ihtimali olan iyi haberler; kongreden f16 haberi, bono değilde tahvil çıkması ya da ikisininde çıkmaması, halkbank davası

gelmesi ihtimal kötü haber varsa tahmini olan varsa yazsın belki yardımımız dokunur. şunuda göz önünde bulundurmak lazım fed faiz olayları geçti savaştan gelen haberler etkilememeye başladı.
    Benim long olmam kötü haber olabilir mi?

4. 18 Mayıstan sonra bankalar ya aşağıda ya yukarıda bir yerde buluşacak. Garan diğerlerini yakalayıp yukarıda mı buluşurlar ya da diğer hepsi Garan'ın yanına mı iner piyasayı biraz bu belirleyecek...

5. benim sistem spot 2,430 üstüne gitmeden alım yönüne geçme diyor...

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Benim long olmam kötü haber olabilir mi?
    zorlamazlarsa aşşağı çekmek için bu fk larla düşmesi çok zor kanaatimce fakat geniş kesimlere verilecek kısa vadeli yüksek faizli bir bononun piyasayı bozacağına inancım tam.

7. kanalin ust taraflarinda gabız gabız hic eglendirici degilsin palojan..iç müsili sal rahatlasin barzakların....fazla gizarinca fiskirttiraasin yine nasilsa..hayaller..

8. Şu bono zımbırtısı çıkmadan Long'un tadı yok gibi. Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdüler güzel mal satıyolar.

Sayfa 75/1000 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •