Sayfa 75/343 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 593 - 600 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    INSALLAH zaten Hakkı'mızı arasaydık hak yemeye kımse cüret etmezdi
    Hakkımızı arama konusunda sizi bilmem ama biz hakkımızı arıyoruz..
    sadece bu forumda ''asker karısı gibi '' feryadı figan etmiyoruz
    bilginize.
    Son düzenleme : epikurus; 11-07-2017 saat: 11:30.

2. 6 aylıklara odaklanalım,

3.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    bu dünyadaki hesapları gücümüz yettiğince bu dünyada göreceğiz, yok öyle Allaha a havale filan.
    yeni şikayet dosyalarını hazırlamaya başladık bile.
    Şirketin genel kurulda sorulan sorulara verdiği cevaplarda yer alan euro bazında hammadde fiyatları aslında geçmiş senelerde bilançoda büyük oyunlar oynandığını açık şekilde gösteriyor. Bu cevapları puzzle şeklinde birleştirebilen herkes bu kaçağı rahatlıkla anlayabilir.

Çok detaya girmek istemiyorum ama mesela şirketin verdiği rakamlarda hammadde fiyatları euro olarak düşmesine rağmen şirketin hammadde maliyetlerinin satışlara oranı artıyor. Bu dediğim geçmiş yıllar için geçerli tabi. Mesela şirketin verdiği hammadde fiyatı euro bazında atıyorum %10 düşmüş ama grup şirketi Polibak'tan alımda fiyat %1 bile düşmemiş vs.

Fare kapana sıkışmak üzere. Biraz daha sabır...

4. Sayın Yarımada, Hammadde fiyatlarını takip edebileceğimiz bir site varmı?

5. Sanayi ve Ticaret Bakanlığına her üretici firma Yani sanayi sicil belgesi olan kapasite raporuna sahip olan her üretici firma Mayıs ayı sonuna kadar bir önceki yıla ait kapasite, üretim ve satış bilgilerini vermek zorundadırlar,

6. 5,36 TL.kapanış, gülüyorum artık bugünde biraz alım yaptım

Bnde 5.2 ye pasıfe yazayım Cb bellı verır...ytd

8. Şu anda herşey şirketin lehine gelişiyor.

Daha önce şirketin açıklamasının aksine euro/dolar paritesinin düşmesinin şirketi olumsuz etkilememesi gerektiğini açıklamıştım. Çünkü dolar bazında hammadde fiyatları euro/dolar paritesinden daha fazla düşmüştü.

Şimdi ise parite yükselişte ve 1.15 seviyesini kırarsa hızla 1.20 lere geleceğini düşünüyorum. Buna mukabil hammadde fiyatları ise aynı seviyelerde hatta bir miktar düşüş var. Yani çift taraflı avantaj var. Euronun tl karşısındaki değer kazancını da düşünürsek üç yönlü avantaj mevcut.

Sayfa 75/343 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •