Sayfa 74/343 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 585 - 592 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Sayın Blackm yaptığınız hesapların birçoğu doğru ama birim fiyatı 4 euro olarak almışsınız. Son yıllarda ortalama 4.1 euro olan birim satış fiyatı 2017 ilk çeyrekte 4.5 euro olarak gerçekleşti. 2017 yılı aynı paralelde devam ederse 23 bin ton satışta 400 milyonun üzerinde ciro oluşur. Ancak bu sene 23 bin ton biraz zor yakalanır gibime geliyor.
    Sayın Yarımada öncelikle teşekkür ederim hesaplamalarımın teyidi için, aslında 4,5 eur gerçekleşmişse ilk çeyrekte KG satış fiyatı o zaman 2-3 ve 4 ncü çeyrekte de yaklaşık bu fiyatlardan olabilir, fleksbl ambalaja her geçen gün yoğun ilgi ve talep artışı nedeniyle fiyatlarda gerileme olmayacağını hatta dahada yükselebileceğini düşünüyorum ancak biz yinede ihtiyatlı davranıp 2017 yılının tamamında ortalama satış fiyatını KG başına 4,25 EUR dan hesaplama yapalım, EUR kuruda şu an 4,13 TL.ancak ocak-haziran arasındaki kur ortalaması 3,92 TL.gibi, yılın kalan aylarında EUR 4,10-4,15 aralığında olursa 2017 yılının tamamında ortalama EUR kurunu 4 TL.den hesap yapalım, 2017 yılı satış tonajını 22.250 ton baz alalım,
    22.250 Ton X 4250 EUR ton fiyatı X 4 TL.EUR kuru=378.250.000 TL. HASILAT

NET KAR MARJI BRÜT SATIŞLARIN %7 si olsa,
    NET KAR: 26.477.500 TL.
    NET KAR MARJI BRÜT SATIŞLARIN %7,5 u olsa,
    NET KAR: 28.368.750 TL.
    NET KAR MARJI BRÜT SATIŞLARIN %8 i olsa,
    NET KAR: 30.260.000 TL.
    NET KAR MARJI BRÜT SATIŞLARIN %9 u olsa,
    NET KAR:34.042.500 TL. olur,
    Kar marjını %9 da bıraktım çünkü bu kar marjının üzerine çıkabileceklerini şimdilik sanmıyorum, olursa süpriz olur.

Yukarıdaki rakamların gerçekçi rakamlar olabileceğini düşünüyorum sayın yarımada siz ne dersiniz?

Son 2 gündür takasları alıcı satıcıları verecek biri vaemısır

3. İşlem olmuyor ki sn alibey

Sent from my iPad using hisse.net

4. Şimdi Egeen'in Kap açıklamasına baktım. Adamlar yaptıkları yatırımla ilgili detaylı açıklama yapmışlar. Hem de öyle büyük bir yatırım da değil.

Bakab piyasa değeri kadar yatırım yapıyor ne yaptığını bilen yok. Yatırım teşvik belgesi alıyor 3 ay sonra açıklıyor. Genel kurulda soran olursa zorla sallama bilgiler veriyor. Kapasite kaça çıkacak ona da cevap verebilen yok.

Dikkat edin 2016 yılında genel kurulda kapasite ne kadar artacak denmiş. Cevap ne: Kapasite artışına gidiyor olacağız. Bak sen kapasite artışına gidecekmiş.

2017 yılında yine sorulan soruya cevap ne % bilmem kaçı şuna % şu kadarı şuna harcandı.

Yaptıkları her iş gibi bu yatırım işi de kağıt üzerinde ayar çekmek için bence.
    Son düzenleme : yarımada; 10-07-2017 saat: 15:59.

http://www.borsagundem.com/redirect/1210998

CB insallah sende aynı kaderi yasarsın...ne dıyelım bunca ky nın ahı indirir sahı....

6.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    http://www.borsagundem.com/redirect/1210998

CB insallah sende aynı kaderi yasarsın...ne dıyelım bunca ky nın ahı indirir sahı....
    Bu CB hiçbir şeyden ders alacak gibi durmuyor, eyyy CB ders alman için illa fabrikalarının yanmasımı lazım, illa fetöden içeriyemi düşmen lazım, KY ahı var burada, KY ahı aldınız ve hala da almaya devam ediyorsunuz, böyle yapmaya devam ederseniz çocuklarınızdan çıkar, torunlarınızdan çıkar, ama elbette çıkar, milyonlarca lotu hüpletmişsiniz bedava fiyatlardan, millet elinde ne varsa topunu tüfeğini size güvenmiş şirketinize güvenmiş buraya koymuş, siz ne yaptınız yıllarca baskıladınız, fiyatını yükselttirmediniz bilinçli olarak ve bedava fiyatlardan milyonlarca lotu süpürdünüz hortum gibi, yalan deyin hadi, yapmadık öyle bir şey deyin hadi, biz fiyatı baskılamadık deyin, bu kadar lotuda bedava fiyatlardan bu şekilde almadık deyin, sözlü olarak bunu diyemezsiniz ama vicdanınızın sessizce evet biz aynen böyle yaptık dediğinizi zaten biliyoruz, elimde, elimizde, onda bunda şunda toplasan 1 milyon lot çıkar yada çıkmaz, 17 küsur milyon lot halka açık ve bunun %80 ninden fazlası bu güruhun elinde, sadece 2 aracı kurumda gözüken 12 milyondan fazla lot bunların, diğer aracı Kurumlardakileri saymıyorum bile, gerisini varın siz hesaplayın işte, elimizdeki malı zaten biliyorlar yazmayada gerek yok, tek istediğimiz bunca yıl kahrını çektiğimiz bizler hisse 10 TL.olsun artık istiyoruz, baskılamayın, gölge etmeyin, akışına bırakın sadece, 10 TL.ve belkide biraz üstü fiyatlarda burada kimse kalmaz zaten eyyy CB, alırsın geriye kalan tüm lotları ve başına çalarsın ne yapıyorsan yaparsın, ister arşı alaya çıkarırsın fiyatı, ister yabancıya itelersin önün açık olur zaten, bu hırs bu zulüm bu eziyet niye? mağrurlanma CB senden büyük Allah var, Her nefis ölümü tadacaktır CB, mezarlık girişine baksan göreceksin dediğimi, kaç sene daha yaşamayı düşünüyorsun acaba? Kaç akşamın daha sabahını göreceğini sanıyorsun? Allah kimseyi kul hakkı yiyerek son nefesini verdirmesin, Millete ettiğin eziyet yeter, Allah korkun olsun, Hep bana hep bana olmaz, vermeden almak Allah'a mahsustur, bizler inançlı insanlarız, senin inancın yokmu da bunca yıldır Ky ahı alır durursun, vereceksin ki alacaksın hem bu fani dünyada hemde ahirette, yapma böyle, durdur artık bu gidişatı yeter artık CB!

7. sayın BLACKM yok öyle yağma!!

bu dünyadaki hesapları gücümüz yettiğince bu dünyada göreceğiz, yok öyle Allaha a havale filan.
    yeni şikayet dosyalarını hazırlamaya başladık bile.

YA HEP BİRLİKTE DÜZE ÇIKACAĞIZ YADA HEP BERABER BATACAĞIZ
    AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDERMİŞ.
    BÜYÜK HIRSIZLAR DÜŞÜNSÜN.

DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELECEK.:rtfm:

INSALLAH zaten Hakkı'mızı arasaydık hak yemeye kımse cüret etmezdi

Sayfa 74/343 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz