Sayfa 75/760 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 593 - 600 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

25.12.2013 tarihli kap açıklamasında geçen soğuk hava tesisinin bilançoya etkisi konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?

"Şirketimizin 15 Mayıs 2013 tarihli özel durum açıklamasında, Adana ili Hacı Sabancı Organize Sanayi bölgesinde ki Büküm tesisimizin bulunduğu alana yaş meyve ve sebze depolamaya yönelik olarak soğuk hava deposu yatırımı yapmaya karar verildiği, kamuya açıklanmış olup şirketimiz Organize Sanayi bölgesinde ki Büküm tesisimizin bulunduğu alana yaş meyve ve sebze depolamaya yönelik olarak 1.850 metrekare kapalı alanlı, 5.000 Ton/Yıl saklama kapasiteli bir soğuk hava deposu yatırımı tamamlanmış olup yatırımın toplam maliyeti 1.525.000 TL olarak realize olmuştur. Şirketimizin kurduğu soğuk hava deposu faaliyet göstermeye başlamıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunulur.

07.01.2016 tarihli KAP açıklamasında geçen konu ile bir gelişmeyi hatırlayan arkadaş var mı?

Adana Hacı Sabancı Organize sanayi bölgesi sınırları içerisinde bulunan 47.146,41 metre karelik yeni arsamızın taksit ödemeleri tamamlanmış olup, bu arsa ile ilgili olarak Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünden Yapı ruhsatı alınmıştır.

Ayrıca iştirakimiz olan Biteks İplik Sanayi A.Ş. 'de büyüme ve kapasite arttırımı yapmak için İplik büküm ve compakt İplik üretim tesisi kuracaktır. Bunun için Osmaniye organize sanayi bölgesinde 38.676,37 metrekarelik bir arsa alınmıştır.Bu yatırımlarla ilgili gelişmeler oldukça yatırımcılarımıza duyurulacaktır.

Yanlış görmediysem ve bakmadıysam şirketin zeytinyağı fabrikası yatırımı havada kalmış.

Her ne kadar Ceyhan'daki 11.173 m2'lik taşınmaz üzerinde iplik tesisi var ise de kentsel dönüşüm alanı olan ve kamu alanlarına yakın bu değerli taşınmazın 2 senedir değerlendirilmemesi olumsuz.

Yine 07.01.2016 tarihli haberin üzerinden 1.5 yıl geçmiş arsalar ve sair yatırımlara dair haberleri somutlaşmamış.

Endeks 100.000 olmuş , defter değeri belli,mali yapı belli lakin hisse gitmek istiyor garanti,iş gitmesin istiyor.

Takasta en çok mal da bunlar da. En çok malı olup da kim gitmesin ister?

19 Haziran'da İş yatırımdan Garanti bankası takasına giden blok 1.000.000 lot hisse kimin ve neden satılıyor?

Eğer defter değerinin altında şirket kalan geri alımını yapmazsa inandırıcı olmaz ?

Hazurun tutanaklarına bakıldığında hakim hissedarlar dışında kimse de böyle blok bir mal da yok.

5. Yatirima gerrk yok su an...once borclar odensin...otel garabetininden bunlarin yatirimdan bi sey anlamadiklari belli...oteli satip borc odensin yatirima gerek yok...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by m.efe Yazıyı Oku
    Yatirima gerrk yok su an...once borclar odensin...otel garabetininden bunlarin yatirimdan bi sey anlamadiklari belli...oteli satip borc odensin yatirima gerek yok...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıl sonuna kadar kurda büyük değişimler olmazsa bu yılı 6.ay dahil olmak üzere iyi bilançolarla geçireceğini düşünüyorum. Takaslara bakıldığında hisseler belirli aracı kurumlarda toplanmış. 4-5 yıl önceki operasyondan ortaklara Spk tarafından ceza verildiği dikkate alındığında bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyecekler gibi duruyor. Süreç içinde bilanço rakamları iyi geldikçe hisse fiyatını kademeli olarak artıracaklarını düşünüyorum. Sabır edenin iyi para kazanacağı hissedeyiz. Ayrıca % 50'ye yakın bedelsiz verme potansiyeli var. Hatırı sayılı hissem var ve 14 aydır buradayım. Bekleyenlerin çoğunun yorum yapmaması ve foruma giriş yapmamasından dolayı çoğunun bu çıkışta döküldüğünü düşünüyorum.

Şans iyi yatırım yapanın yanındadır. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayın İncikska,

Aynı fikirdeyim lakin jeopolitik riskler, bulunduğumuz coğrafya beni ürkütüyor.
    Şirketin kalan 1 milyon lotu alması bizim için güvence olur. Eğer alırsa daha çok güven verir.

8.  Alıntı Originally Posted by İNCİKSKA Yazıyı Oku
    Yıl sonuna kadar kurda büyük değişimler olmazsa bu yılı 6.ay dahil olmak üzere iyi bilançolarla geçireceğini düşünüyorum. Takaslara bakıldığında hisseler belirli aracı kurumlarda toplanmış. 4-5 yıl önceki operasyondan ortaklara Spk tarafından ceza verildiği dikkate alındığında bu sefer yoğurdu üfleyerek yiyecekler gibi duruyor. Süreç içinde bilanço rakamları iyi geldikçe hisse fiyatını kademeli olarak artıracaklarını düşünüyorum. Sabır edenin iyi para kazanacağı hissedeyiz. Ayrıca % 50'ye yakın bedelsiz verme potansiyeli var. Hatırı sayılı hissem var ve 14 aydır buradayım. Bekleyenlerin çoğunun yorum yapmaması ve foruma giriş yapmamasından dolayı çoğunun bu çıkışta döküldüğünü düşünüyorum.

Şans iyi yatırım yapanın yanındadır. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bende şahsen, bu çeyrekte kur zararı da olmayacağı için iyi bir kar bekliyorum.
    Şirketin 1.14 ort ile aldığı 2 milyon lot hisseden bile 1 milyon tl karları oldu. Bu ara kısmetliler)

Ancak artan iç ve dış riskler sebebiyle 1.55 lerde ekstra alımlar yaptığım hisseleri 1.64 70 aralığından verdim.

Çekirdek lotlarımı tutyorum.
    Yine 1.55 lere gelirse nakitimle tekrar ek alım yaparım. Gelmezse %50 nakitim dursun. Burası Türkiye bir gün lazım olur.
    Ytd

Sayfa 75/760 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •