Sayfa 750/1001 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. 11.30 da. Şimdi dönüş yaptı, vakıfı ilkkez kullandığım için acemisiyim. daha önce hep garantiden yapıyordum işlemleri. Fon alırken nemalansın mı diye soran bir bölüm var, oraya tık atmak gerekiyor. Söylediğine göre ben ilk 2 emirde orayı işaretlemişim, ancak son emirde işaretlememişim. Sanırım dikkatimden kaçtı. Bu arada öğleden sonraki işlemler de nemalanma oluyordu garantide. Vakıfı öğreniyorum

2. Çok teşekkür ederim, geçmiş sayfalarda gözümden kaçmış olmalı. Çok faydalı bir tablo, hemen kullanımına bakacağım.
     Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    temellerini sn. admustafanın attığı, yeni sürümlerini sn kartal ile sn black mirror'ın hazırladığı ve sn yujinin son rötüşleri yaptığı bir tablo mevcuttur. Paylaşabildim mi emin olmamakla beraber link aşağıdaki gibidir, açılmaması durumunda lütfen geçmiş sayfaları kontrol ediniz.

https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=915349198
    SM-G973F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    11.30 da. Şimdi dönüş yaptı, vakıfı ilkkez kullandığım için acemisiyim. daha önce hep garantiden yapıyordum işlemleri. Fon alırken nemalansın mı diye soran bir bölüm var, oraya tık atmak gerekiyor. Söylediğine göre ben ilk 2 emirde orayı işaretlemişim, ancak son emirde işaretlememişim. Sanırım dikkatimden kaçtı. Bu arada öğleden sonraki işlemler de nemalanma oluyordu garantide. Vakıfı öğreniyorum
    Katılım Şemsiye Fonları için alım talimatlarında da fonların şartları nedeniyle nemalanmıyor.

4. Eurobond fonları bugün artı

5. Bir gün TKF atak yapıyor, başka bir gün ise MAC.
    Fakat MAC riski 5 ise, TKF 6'dır bana göre.
    İkisi de başarılı hisse fonları.
    Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Katılım Şemsiye Fonları için alım talimatlarında da fonların şartları nedeniyle nemalanmıyor.
    Nemalanmayan fon, katılım fonuydu, şimdi doğru bilgiye ulaştık, teşekkür ederim. Sizler olmasanız, bankadan doğru bilgiye ulaşmak zor. İki fonda ilgili bölümü tıklayıp diğer fonda seçmemem bana da ilginç gelmişti

7. Aslında o tık bir kere sectikten sonra varsayilan oluyor. Katılım fonu olduğu icin yazilimsal olarak sectirmeyecek sekilde ayarlanmistir muhtemelen. (hic katilim fonu almadım)

Vakıfbank'in telefon bankacılığı berbat. Tipik kamu bankası hantalliginda.
     Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Nemalanmayan fon, katılım fonuydu, şimdi doğru bilgiye ulaştık, teşekkür ederim. Sizler olmasanız, bankadan doğru bilgiye ulaşmak zor. İki fonda ilgili bölümü tıklayıp diğer fonda seçmemem bana da ilginç gelmişti
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Aslında o tık bir kere sectikten sonra varsayilan oluyor. Katılım fonu olduğu icin yazilimsal olarak sectirmeyecek sekilde ayarlanmistir muhtemelen. (hic katilim fonu almadım)

Vakıfbank'in telefon bankacılığı berbat. Tipik kamu bankası hantalliginda.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de ilk kez kullanıyorum, bu hantallığı tahmin etmiştim, ancak kullananlar genelde olumlu görüş bildirdiler. Deneyelim bakalım.

Sayfa 750/1001 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •