Sayfa 750/993 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    doktorlara el dil uzatyın özele kalırsak bi muyane bedeli olmuş bilmem ne kadar
    gercekten bir hekime gidip devlette kusursuz hizmet alan var mi ? ozel sigortam var ve son 2 ayda 2 kez devlete ve saglik ocagina gideyim,basit hastalik nasil olsa diyerek hakkimdan gitmesin dedim ozel sagligin.

ikisinde de hakarete maruz kaldim ve hekimlerin seviyesine inmedim.en ufak cevapta vermedim

sonuncuda da aile hekimine gittim sadece ve saat 3 tu.1 kisi yoktu koca binada.hekimler mutfakta kahkahalarla muhabbet ediyordu.benim dr odadan hisimla cikip randevusuz gelinmeyecegini bilmiyor musun,bakmiyorum diyerek kovdu.halbuki kanunda randevusuz bakmama gibi bir durum soz konusu degil.sadece pandemi surecinde bir sureligine bu ddurum soz konusuydu.

1.5 sene once kanser olan anneme biyopsi icin 2 hafta sonrasina tarih verildi,tarihi glediginde gittik ve bolumde ki doktorlar ya izinde ya da gelmemisti ,yine 2 hafta sonrasina attilar bende gittim annemi ozele goturdum.o zamandir ozele gidiyoruz ve her tedavisinde ,biyopsisinde binlerce tl oduyorum.

bu yuzden kimse hekimleri veya sistemi savunmasin bana.yillar once yazmistim saglik sigortasi yaptirmayanlar basini duvara vuracak diye.

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    gercekten bir hekime gidip devlette kusursuz hizmet alan var mi ? ozel sigortam var ve son 2 ayda 2 kez devlete ve saglik ocagina gideyim,basit hastalik nasil olsa diyerek hakkimdan gitmesin dedim ozel sagligin.

ikisinde de hakarete maruz kaldim ve hekimlerin seviyesine inmedim.en ufak cevapta vermedim

sonuncuda da aile hekimine gittim sadece ve saat 3 tu.1 kisi yoktu koca binada.hekimler mutfakta kahkahalarla muhabbet ediyordu.benim dr odadan hisimla cikip randevusuz gelinmeyecegini bilmiyor musun,bakmiyorum diyerek kovdu.halbuki kanunda randevusuz bakmama gibi bir durum soz konusu degil.sadece pandemi surecinde bir sureligine bu ddurum soz konusuydu.

1.5 sene once kanser olan anneme biyopsi icin 2 hafta sonrasina tarih verildi,tarihi glediginde gittik ve bolumde ki doktorlar ya izinde ya da gelmemisti ,yine 2 hafta sonrasina attilar bende gittim annemi ozele goturdum.o zamandir ozele gidiyoruz ve her tedavisinde ,biyopsisinde binlerce tl oduyorum.

bu yuzden kimse hekimleri veya sistemi savunmasin bana.yillar once yazmistim saglik sigortasi yaptirmayanlar basini duvara vuracak diye.
    Yazdığıma değmezsiniz.
    Sizi esefle kınıyorum.
    Umarım doktorlara muhtaç olmazsınız. Parayla herşeyi.satın alırsınız. Aferim size.

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku

İstanbul öyle ama Ankara daki doktorları Allah başımızdan eksik etmesin. Haa şimdiye kadar ki hiç bir rahatsızlığımı doktorlar değil kendim çözdüm ama Doktor Doktordur. Biraz vicdan hem hastada hem doktorda olacak. Herkese sağlık diliyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    terbiyesizlik yapma.

https://hekimsen.org/gonderiler/gond...iklamasidir/82

ben kaynak eksi dedim ancak iq su normal seviyede ki birisi acar eksiyi okur oradanda gercek kaynaga ulasir.
    iyide orada maaşımızı 6 kat arttırın diye bir ifade yok ...asgari ücretin 6 katı demişler..

5.  Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Yazdığıma değmezsiniz.
    Sizi esefle kınıyorum.
    Umarım doktorlara muhtaç olmazsınız. Parayla herşeyi.satın alırsınız. Aferim size.
    Ben sana muhtaç olduğumda başıma gelenleri söylüyorum sen halen boş konuşuyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    iyide orada maaşımızı 6 kat arttırın diye bir ifade yok ...asgari ücretin 6 katı demişler..
    Sonuçta olay doktora şiddetmiymiş?bu kadar insan mağdur edildi grev ayağına.

Birileri apartman görevlisine takar birileri öğretmenlere birileride doktorlara. Tuhafbadamlarsınız veselam. Duyanda sizler işinizi adam gibi yapıyor. Her işinizde ahlak dürüstlük vicdanı esas alıyorsunuz. En baba sizsiniz.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sonuçta olay doktora şiddetmiymiş?bu kadar insan mağdur edildi grev ayağına.
    olay sadece insanca yaşama istegi..buna karşılık adamların kazancı çokmuş gibi insanların gözünün içine sokuldugu için birdee üstüne şriiddet gördüler.. sen si...tiri bokatan karton satıp 50 bin tl veya üstü kazanırken..kimse senin kazancını sorgulamazken...adam 6 yıl dünyanın en pahali egitimini almış.. ama 15 bin çok paraymış gibi gösterip adamları dövdürttürsen..sonunda adam işi bırakır...aldıgı tıp egitimi ile yurt dişinda hastabakıcılık yapsa az 2500 euro alacak dr luk yapabilense 10 bin euro kazanıyor..adamlar sadece bize daha iyi maaş verin gitmeyelim demek için grev yapıyor..sonra çıkıp tss yaptım mis gibi özelde bakılıyorum diyorsun..tss yaptırmayan insanlar ne yapacak..2-3 sene sonra o yaptırdgın tss de işe yaramayacak.. çünkü dr kalmayacak..adamların istedigi asgari ücretin 6 katı 5500*6 =33000 bin tl..1800 dolar yapaıyor...

Sayfa 750/993 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •