Originally Posted by
Sugosu82
gercekten bir hekime gidip devlette kusursuz hizmet alan var mi ? ozel sigortam var ve son 2 ayda 2 kez devlete ve saglik ocagina gideyim,basit hastalik nasil olsa diyerek hakkimdan gitmesin dedim ozel sagligin.
ikisinde de hakarete maruz kaldim ve hekimlerin seviyesine inmedim.en ufak cevapta vermedim
sonuncuda da aile hekimine gittim sadece ve saat 3 tu.1 kisi yoktu koca binada.hekimler mutfakta kahkahalarla muhabbet ediyordu.benim dr odadan hisimla cikip randevusuz gelinmeyecegini bilmiyor musun,bakmiyorum diyerek kovdu.halbuki kanunda randevusuz bakmama gibi bir durum soz konusu degil.sadece pandemi surecinde bir sureligine bu ddurum soz konusuydu.
1.5 sene once kanser olan anneme biyopsi icin 2 hafta sonrasina tarih verildi,tarihi glediginde gittik ve bolumde ki doktorlar ya izinde ya da gelmemisti ,yine 2 hafta sonrasina attilar bende gittim annemi ozele goturdum.o zamandir ozele gidiyoruz ve her tedavisinde ,biyopsisinde binlerce tl oduyorum.
bu yuzden kimse hekimleri veya sistemi savunmasin bana.yillar once yazmistim saglik sigortasi yaptirmayanlar basini duvara vuracak diye.
Yer İmleri