Sayfa 750/752 İlkİlk ... 250650700740748749750751752 SonSon
Arama sonucu : 6012 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Viop LXVII

1. [emoji599]SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP

*ÇİN’E %100 YENİ GÜMRÜK VERGİSİ GELİYOR

Çin’in, dünyaya son derece düşmanca bir mektup göndererek ticarette olağanüstü saldırgan bir tutum takındığı yeni öğrenildi.

Bu mektupta, 1 Kasım 2025 itibarıyla, fiilen ürettikleri hemen her ürün ve hatta bazılarını üretmedikleri ürünler üzerinde geniş kapsamlı ihracat kontrolleri uygulayacaklarını bildirdiler.

Bu karar, istisnasız TÜM ülkeleri etkiliyor ve açıkça yıllar önce planlanmış bir hamleydi.

Uluslararası ticarette eşi benzeri görülmemiş bir durum olup, diğer uluslarla ilişkilerde ahlaki bir rezalettir.

Çin’in bu emsalsiz pozisyonu almış olması nedeniyle —ve benzer şekilde tehdit edilen diğer uluslar adına değil, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri adına konuşarak…

1 Kasım 2025’ten itibaren (veya Çin’in atacağı ek adımlara bağlı olarak daha erken bir tarihte), Amerika Birleşik Devletleri, hâlihazırda uygulanmakta olan tarifelere ek olarak Çin’e %100 gümrük vergisi uygulayacaktır.

Ayrıca 1 Kasım’da, tüm kritik yazılımlar için ihracat kontrolleri yürürlüğe girecektir.

Çin’in böyle bir adım atmış olmasına inanmak zor, ama attılar — ve gerisi artık tarihin bir parçası.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adanalı bekir usta mı
    Yok abi. Fethiyede Rice restoran diye bir yer. Kalamar söyledim lastik gibiydi

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    [emoji599]SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP

*ÇİN’E %100 YENİ GÜMRÜK VERGİSİ GELİYOR

Çin’in, dünyaya son derece düşmanca bir mektup göndererek ticarette olağanüstü saldırgan bir tutum takındığı yeni öğrenildi.

Bu mektupta, 1 Kasım 2025 itibarıyla, fiilen ürettikleri hemen her ürün ve hatta bazılarını üretmedikleri ürünler üzerinde geniş kapsamlı ihracat kontrolleri uygulayacaklarını bildirdiler.

Bu karar, istisnasız TÜM ülkeleri etkiliyor ve açıkça yıllar önce planlanmış bir hamleydi.

Uluslararası ticarette eşi benzeri görülmemiş bir durum olup, diğer uluslarla ilişkilerde ahlaki bir rezalettir.

Çin’in bu emsalsiz pozisyonu almış olması nedeniyle —ve benzer şekilde tehdit edilen diğer uluslar adına değil, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri adına konuşarak…

1 Kasım 2025’ten itibaren (veya Çin’in atacağı ek adımlara bağlı olarak daha erken bir tarihte), Amerika Birleşik Devletleri, hâlihazırda uygulanmakta olan tarifelere ek olarak Çin’e %100 gümrük vergisi uygulayacaktır.

Ayrıca 1 Kasım’da, tüm kritik yazılımlar için ihracat kontrolleri yürürlüğe girecektir.

Çin’in böyle bir adım atmış olmasına inanmak zor, ama attılar — ve gerisi artık tarihin bir parçası.
    allah'tan dakka bitti...

https://www.ig.com/en/indices

kapanış rakamlarından sonra, vadelilerdeki değişim... % 1 daha basmışlar

4. Bu soruşturma izin işinin prosedürü uzun. Bakanlık kısmı biraz sürer.İzin verilirse ilgili kişinin,verilmezse isteyen kurumun ( Danıştay) itiraz hakkı var, bu daha uzun sürer.

Ben bir türlü düz mantık işletemiyorum olan olaylar karşısında çoğunluk gibi.

İktidarın ( ak parti,mhp) seçmen kitlesi Yavaş 'a tümden ( çoğunluğu )oy verecek bir kitle.

Yavaş mevcut durumda cumhurbaşkanı olsa iktidar ,kitlesi ve bürokrasi için güvence oluşturacak bir isim.

Hal böyleyken bu işler bana biraz garip geliyor.

Konu biraz çetrefilli gibi bir taraf uzlaşma Yavaş üzerinde olsun,bir taraf ise uzlaşma bir şekilde eski yada mevcut iktidar partili birisi üzerinden olsun diyor gibi.Bunlar bilgiyle dayalı olmayan benim kafamdaki senaryolardan tabi..

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Mansura yapamaz..
    Düzgün adam, açığı yok, biliyoruz..

SAVCI bu işten hiç bir şey çıkaramaz..

Ama bu akp, iblisin aklına gelmeyeni
    Yapar takımı olduğundan, belli de olmaz!!!

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    adamlar kadıköy, üskidar belediye başkanları gibi yeni seçilmiş insanları içeri almayı planlıyor da 2 dönemlik mansur'dan bir şey üretemeyecekler..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sosyal medyada Bofa o yüzden sattı demek, yabancıya önden haber verilmiş diye yazmışlar.
    Bofa nin yabancı ile ne ilgisi var. Piyasa yapıcınin o.Surekli kar eden makinayi yabanciya yedirirler mi.
    . İlaveten emeklilik fonları da kullanır Bofa yi...
    Cidden o kadar bi haberiz ki borsadan insanın beyni yanıyor...

Pazartesi 10500 i görürüz. Oralar 2.50 dolar seviyesi.. Buranın altına alırlarsa ben CHP davasından da sıkıntı beklerim..Zaten o olursa da 2026 yi da unutmak lazım...
    Trade et yada hiç bulaşma borsası bura..
    Bana Kılıçtaroğluna oy verirsen benle konuşma diyen arkadaşım ile istişare ettik Mansur Yavaş soruşturması öncesi seçime kadar bu iyi günler diye ortak karar aldık. Onun oğlu ASELSAN da karı koca üç ayda bir de duble maaşlı mühendis onlar da artık yurtdışında çalışmayı düşünüyor. O çocuk iki sene önce emeklilik hisseleri biriktiren biriydi. Neticede o da gitme kararı aldı. Ben normal bir seçim beklemiyorum ha CHP Yunanistan dan bir Rum bulur adayım bu derse öyle seçim olur. Daha bu iyi günler

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    allah'tan dakka bitti...

https://www.ig.com/en/indices

kapanış rakamlarından sonra, vadelilerdeki değişim... % 1 daha basmışlar
    Zaten bizim seans açık olsa sabaha kadar verecekti adamlar....

Endeks tepede değil..
    Froto, GARAN gibi kağıtlar 15-25% arası düştü..3 haftada
    Bu hafta ile beraber 3 haftadır endex eksi kapatıyor..
    GARAN neredeyse 15 gündür sürekli satıyor..

Bu hesaba göre %2-3 arası satışla oyalanır..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 750/752 İlkİlk ... 250650700740748749750751752 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •